درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک (/showthread.php?tid=5698) صفحه ها: 1 2 |
RE: درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک - cyberitcp - 12-05-2012 01:18 PM تشکر از ایده های جالب و جدیدتان شما می توانید اعضای انجمن را با ارسال ایده های بیشتر یاری نمایید. با تشکر از شما RE: درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک - مهتاب - 12-05-2012 05:56 PM (12-05-2012 11:57 AM)avan نوشته شده توسط: ایدههای من تو زمینه خاصی نیست تو این تایپیک بصورت درهم می نویسم این ایده ام برای نویسنده ها خوبهایده جالبی بود. پیشنهاد میدم یک تاپیک بزنید تحت عنوانی شبیه ایده های من و ایده هاتون رو به صورت متمرکز داخل یک تاپیک قرار بدید. تاپیک با ارزشی خواهد شد. RE: درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک - cyberitcp - 12-05-2012 06:04 PM جناب ناظم خواهش می کنم تاپبکی که من باز کرده ام را می خواهید با این روش ببندید یکبار بگویید تاپیک باز نکیم و ملب ننویسیم آخه یکی پیدا شده ما رو درباره تاپیکی ایجاد کردیم راهنمایی می کنه شما نمی گذارید راهنمایی نماید. به جای این کارها و پاسخ ها شما هم ایده بدهید. همین تاپیک بهترین محل برای ادامه ایده پردازی همه ما است با تشکر به امید موفقیت های درآمد زا برای همه شما عزیزان RE: درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک - zhosseini81 - 12-30-2012 10:02 PM سلام ایده های جالبی دارین اگر در زمینه شیمی و کسب و کار مربوط به آن که با هزینه تا 50 تومان بشه فعالیت را شروع کرد دارین ممنون میشم مطرح کنید. |