این آرزو و خواست من هست ............. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: این آرزو و خواست من هست ............. (/showthread.php?tid=5644) |
RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-03-2012 08:42 PM آرزو میکنم در هر چیز به ظاهر خنده داری، حقیقت پنهانی را پیدا کنید.... RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-04-2012 10:28 PM آرزوی امشب هم بگویم و برم.... آرزو میکنم خودتان باشید و برای خودتان زندگی کنید و برای خودتان بجنگید و برای خودتان دل بسوزانید... شما تنها اجازه دارید غیر از خودتان عشقتان را ببینید... و دگر هیچ. RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-05-2012 02:05 PM ارزو میکنم در قطرات اشکت هم شاد باشی که با صداقتت زندگی کردی.... RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mir abbas - 12-05-2012 11:30 PM ارزوی من اینه ارزوی تمام ارزو دارها براورده بشه. RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-05-2012 11:37 PM متأسفانه دوباره زلزله و خسارت و درد و رنج اینبار برای مردم قاین... آرزو میکنم خدا پناه شان باشد اینک که سرپناه ندارند.... آرزو میکنم امید به نیروی والا داشته باشند اینک که ترسیده اند.... آرزو میکنم خداوند همه را از بلا حفظ کند....................... RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-06-2012 12:48 PM آرزو میکنم در برابر هر ناملایمتی صبور باشید و صبور.... روزی صبر شما پاسخ شما خواهد شد.... RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-07-2012 11:36 PM اکنون که برخی از دوستانم را در جستار امروز فهمیدم در شادی میبینم مملو از صمیمتشان.....آرزو میکنم خداوند به هموطنانی که در زلزله در سرما و گرسنگی هستند، صبر دهد..... و آرزو میکنم فراموش نکنیم شاکر باشیم در هرلحظه سیر بودنمان در هرلحظه شاد بودنمان در هر لحظه سرپناه داشتنمان............ ممنونم از یکی از دوستان ارزشمند این انجمن که این مطلب را به من یادآوری کرد. RE: این آرزو و خواست من هست ............. - Delta.H - 12-08-2012 01:10 AM این آرزو و خواست من است که هر آنچه انجام میدهید و آرزو دارید و هدف زندگیتان هست حتماً برای دلتان باشد و نه چیز دیگر... چرا که دل پاک است و بخشنده دل سخاوتمند است و یک قطره از خون تازه ای که واردش میشود برای خود نگه نمیدارد. دل مرکز عشق است و عشق اساسی ترین انگیزه حیات آدمی... RE: این آرزو و خواست من هست ............. - فرهاد قربانی - 12-08-2012 01:47 AM پرودگارا:دوستان من گنج های من هستند ،محافظتشان بفرما. RE: این آرزو و خواست من هست ............. - mallarme - 12-09-2012 04:38 PM آرزو میکنم هیچگاه دچار طمع نشوید که طمع وسوسه ي سهمگينيست و چه زيانهايي را ميتواند به انسان وارد كند . آدمي در شرايطي كه ميداند دارد طمع ميكند و مي داند اين طمع عاقبت به زيانش تمام مي شود ولي باز هم اين حس بر او و خِردش غالب مي شود و طمع معمولا بر خرد پيروز است..... |