سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تبلیغات در سایتهای دیگر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: تبلیغات در سایتهای دیگر (/showthread.php?tid=5516)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - MohamadMJ - 11-26-2012 02:42 PM

(11-26-2012 11:23 AM)sam127 نوشته شده توسط:  شما اگه سرعت لود سایتت را بالا ببری
روزانه هم بین 50 تا 40 مطلب بزاری از نظر سئو کاملا اوکی میشه سایتت و کم کم بازدید گوگلت هم خوب میشه

در مورد تبلیغات هم بهت پیشنهاد میکنم فعلا در سایتهای دانلود فیلم و موزیک پاپ آپ تبلیغ کنی
تا رنک آلکسات و آمار گوگلت و بازدیدت بالا بره

خب واسه راهنمایی دوستمون. تعداد پست چه ربطی داره به ورودی گوگل ؟ تعداد نیاز نیست خیلی بالا باشه. مهم اینه آپدیت مداوم باشه. امروز 10 تا پست ندی فردا 1 پست و پس فردا 30 تا. باید مداوم باشه و تعداد هم زیاد متغیر نباشه.

مورد دیگه این دوستمون میگه پول ندارم. بره پاپ آپ بگیره ؟ پاپ آپ گرونترین مدل تبلیغاتیه یه سایت هستش. قیمتش واسه سایت های به درد بخور خیلی بالاتر از بهینه سازی در میاد.

در مورد استارتر تاپیک
ما که هرچی گفتیم شما حرف خودته.
هرکاری میدونی بهتره انجام بده من نظراتمو گفتم.

سرعت لود بستگی به هاست و قالب وبسایت و پلاگین های نصب شده داره. اگر هاست اوکی هستش شاید قالب مشکل داره یا پلاگینی نصب کردی که مشکل ایجاد کرده/

موفق باشید

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - پرواز - 11-26-2012 03:05 PM

یه راه دیگه برای شروع کار: تبادل بنر با سایت هایی که مثل خودتون تازه کارن. اینجوری تا دستیابی به روش های دیگه، از این راه هم افرادی رو جذب میکنید

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 11-26-2012 03:20 PM

(11-26-2012 11:23 AM)sam127 نوشته شده توسط:  خب دو سه ماهه که اصلا فکرشم نکن که بتونی به درآمد برسی از نت
شما اگه سرعت لود سایتت را بالا ببری

منظور من از درآمد چند صد هزار تومنی نیست توی این مدت ، همینکه یکم بقول معروف نشونه ای از درآمد داشته باشم خوبه
اگه لینک اشکال داره، بنر چی؟

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 11-26-2012 03:45 PM

دوستان نگفتید من اگه لینک سایتمو توی وبلاگ های خودم که قبلا داشته بودم ثبت کنم اشکالی داره؟
اگه لینک اشکال داره، بنر چی؟

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - toofan245 - 11-26-2012 04:09 PM

بار اول سایتت واسه من هم با Adsl 256 حدود 8 دقیقه طول کشید تا باز شد.
من به عنوان یک کاربر که بخوام دنبال عکس بگردم خیلی از قالب سایتت خوشم نیومد. به نظرم جذابیت نداره و باید برای سایت با موضوع عکس یکم رنگ بندی داشته باشه(نظر شخصی)
یه سر به این دوتا سایت که یه جورایی رقیبت هستن بزن:
photo-aks.com
mypix.ir

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 11-26-2012 04:55 PM

منم adsl 256 دارم ، سایت زیر چند ثانیه کامل باز میشه.
اتفاقا این دو تا سایتی که گفتی هنوز در حال لود شدنن (بالای 15 ثانیه) مخصوصا دومی
والا نمی دونم !

اولی سایت بهتریه ، من هم اول دنبال چنین چیزی بودک ولی گفتم شاید مطالب تک عکس خوب جواب نده. البته این سایت گالری عکس هم داره.
در کل سایت خوبیه با کلی تبلیغ !

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - toofan245 - 11-26-2012 05:27 PM

این که سایتت زود باز میشه دلیلش اینه که سایتت در کش مرورگرت باقی مونده. کش مرورگرت رو خالی کن و دوباره ببین چقدر طول میکشه سایتت کامل لود شه.
آره اون سایت هم خیلی تبلیغات گذاشته احتمالا مدیرش دنبال درآمد در ماه اول بوده!!

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 11-27-2012 03:02 AM

کش پاک کردم ، سیستم ریستارت کردم بازم زود باز شد.
توی چند جای دیگه هم امتحان کردم بازم خوب بود. با فایرفاکس و اکسپلورر هم خوب بود.
افزونه wp super cache هم نصب کردم.
یه سوال در مورد این افزونه :
موقع نصب این افزونه وقتی توی صفحات سایت یا مدیریت میرم بالای سایت نوشته delete chache کش صفحه مورد نظر پاک کنم یا نه ؟
کش باشه سایت زودتر برای کاربر لود میشه یا اینکه هر چند گاهی پاک کنم؟
خواهشا اینو جواب بدید

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - sam127 - 11-27-2012 10:33 AM

(11-26-2012 02:42 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  
(11-26-2012 11:23 AM)sam127 نوشته شده توسط:  شما اگه سرعت لود سایتت را بالا ببری
روزانه هم بین 50 تا 40 مطلب بزاری از نظر سئو کاملا اوکی میشه سایتت و کم کم بازدید گوگلت هم خوب میشه

در مورد تبلیغات هم بهت پیشنهاد میکنم فعلا در سایتهای دانلود فیلم و موزیک پاپ آپ تبلیغ کنی
تا رنک آلکسات و آمار گوگلت و بازدیدت بالا بره

خب واسه راهنمایی دوستمون. تعداد پست چه ربطی داره به ورودی گوگل ؟ تعداد نیاز نیست خیلی بالا باشه. مهم اینه آپدیت مداوم باشه. امروز 10 تا پست ندی فردا 1 پست و پس فردا 30 تا. باید مداوم باشه و تعداد هم زیاد متغیر نباشه.

مورد دیگه این دوستمون میگه پول ندارم. بره پاپ آپ بگیره ؟ پاپ آپ گرونترین مدل تبلیغاتیه یه سایت هستش. قیمتش واسه سایت های به درد بخور خیلی بالاتر از بهینه سازی در میاد.

در مورد استارتر تاپیک
ما که هرچی گفتیم شما حرف خودته.
هرکاری میدونی بهتره انجام بده من نظراتمو گفتم.

سرعت لود بستگی به هاست و قالب وبسایت و پلاگین های نصب شده داره. اگر هاست اوکی هستش شاید قالب مشکل داره یا پلاگینی نصب کردی که مشکل ایجاد کرده/

موفق باشید

منظورم از پست بالا هم اینه که هرروز آپدیت باشه و هم پستهات بیشتر در گوگل ثبت میشه

در مورد پاپ آپ هم نگفتم حتما سایتهای بزرگ میتونی از سایتهای موزیکی شروع کنه که

مثلا برای پاپ آپ ماهی بیست سی تومان میگیره و روزی 300 .400 ورودی داره ازش

RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - toofan245 - 11-27-2012 10:51 AM

کار اصلی این افزونه اینه که نذاره به هاست یا سرور فشار بیاد و با ذخیره کردن کش این کار رو انجام میده.
تا اونجا که من میدونم این افزونه برای سایتهایی با بازدید کمتر از 2 هزار آی پی در روز خیلی بدرد نمیخوره.
الان اگه از Delete cache استفاده کنی یا نکنی خیلی فرق نمیکنه چون هنو بازدید کننده هات اونقدر نشدن که فشاری به هاستت بیاد. پس بهتره فعلا پاک نکنی.
قالب سایت یه چیز سلیقه ای هستش اما اگه یه نگاه به این قالب ها بندازی بد نیست شاید خوشت اومد:

http://www.wordpress98.com/wordpress/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-galleria/
http://www.freescript.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/