مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها (/showthread.php?tid=545) |
RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - کامیار کاظمی - 11-02-2011 09:32 PM موفق باشی مهدی جان! سالن های آرایش هم به طریقی بتوانید بازاریابی کنید جواب مثبت میگیرید! RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - jahanagahi - 11-02-2011 10:08 PM مهدی جان : - اعتماد بنفس زیادی داری. - انگیزه بالائی داری. - هدفهای بزرگی داری . و...... موفق می شوی. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - مهدی گل محمدی - 11-02-2011 11:53 PM ممنون.از نظراتتون خیلی خوشحال شدم. درسته آقا هوشنگ چون هدف بزرگی دارم این کاررو دارم انجام میدم تا بتونم 5 میلیون اولیه برای کارمو بدون نیاز به وام بدست بیارم. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - pulaki - 11-03-2011 01:43 AM خانمهاي انجمن لطفا توجه كنند كه حتي اگه همسرمحترم حال يا آينده شان مولتي ميلياردر هم باشند با ثروت ايشان ميلياردر نميشوند و لذت ميلياردر بودن را نميچشند پس اگر واقعا ميخواهيد به جرگه ميلياردرها بپيونديد حتما لازم هست خودتان آستين همت را بالا بزنيد مطمئنا خدا هم كمكتان ميكند موفق باشيد RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - مهتاب - 11-03-2011 02:18 AM پولکی جا من کاملا با حرف شما موافقم. تمام خانومهای حاضر در انجمن اینچنین فکر می کنند و همگی حسابی مشغول به فعالیت هستند. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - vahid61 - 11-03-2011 10:02 AM مهدی جان.به بعضی از سوپری ها که همه چی دارند هم یه سری بزن.موفق باشی. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - arash67 - 11-04-2011 01:56 AM سلام جناب قربانیان سوالی در رابطه با بیلیارد دارم هزینه راه اندازی سالن بیلیارد در صورتی که مکان آن وجود داشته باشد با ظرفیت 5 میز چقدر است RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - ناصر صادقی - 11-04-2011 04:15 PM آقا جهانگیر ارادت داریم ممنون از اینکه خبر های داغ و دست اول از بازار کار در اختیار دوستان قرار میدهید . RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - jahanagahi - 11-04-2011 04:53 PM (11-04-2011 01:56 AM)arash67 نوشته شده توسط: سلام جناب قربانیان سوالی در رابطه با بیلیارد دارم باشگاه بیلیارد نیاز به دکور بسیار زیبا و داشتن بوفه و تابلوی سردر زیبا دارد.حدودا با 10میلیون تومان می توان بسیار عالی درست کرد . البته باکمتر از این هم امکان دارد ولی کمی ضعیفتر.مجور را از تربیت بدنی باید بگیری که شرطش داشتن مدرک کارشناسی است (البته اگر یک نفر بعنوان مدیر انتخاب کنید و کارشناس باشد هم می توانی. )ضمنا پس از اخذ مجوز خیلی از بانکها به راحتی وام می دهند.با هر مبلغی که برایت امکان دارد شروع ومیزها و تجهیزات را یا با وام ویا چک مدت دار میتوانی تهیه کنی. مهم حرکت است.درآمد خوبی هم دارد. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - madar - 11-05-2011 12:30 PM آقا مهدی سلام روسری فروشی ها هم خوبن خوشحالم که پرانرژی ادامه میدی |