از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ (/showthread.php?tid=5242) |
RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - کامیار کاظمی - 11-16-2012 04:36 PM زمانی که یک هدف را انتخاب می کنم و بعد به آن میرسم احساس رضایت و آرامش دارم این دو حس را با هیچ چیز عوض نمیکنم. این حس که می توانیم الگو باشیم این حس که فرزندان و آیندگان با افتخار از تلاش ما یاد کنند از این که به همه بگویم ... "دیدی گفتم میشه...!" تاپیک عالیست. لطفا دوستان دیگر هم نظران خود را صادقانه بیان کنند. RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - payman1371 - 11-16-2012 05:46 PM اول از قدرت و نفوذی که یه میلیاردر داره خوشم میاد بعد از خیلی چیزای دیگش مثل شخصیت ،رفاه و... RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - بيلا بالا - 11-16-2012 06:32 PM چند روز پيش نا خداگاه به يه مجلس دعوت شدم بعد فهميدم خيرين ديابت اصفهان هست مراسم با شكوهي بود موقع نوشتن فرم اهدا كه رسيد خيلي جاي خالي ميلياردر بودنما احساس كردم دلم ميخاست يه چك 50 ميليوني اهدا به انجمن ميكردم بالاترين اهدا 30ميليون بود اونجا مفهميدي و به چشم ميدي كه ثروت زيادم خوبه RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - مهتاب - 11-16-2012 06:43 PM من عاشق اینم که اول خانواده ام رو به آرزوهاشون برسونم و بعد هم تا جایی که می تونم به حل مشکلات بقیه آدمها کمک کنم. این بهترین حس دنیا رو به من میده و البته اطمینان به آینده راحت و امن هم برا مهمه. RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - صدفی - 11-16-2012 10:32 PM رفاه . آرامش . دوست دارم قبل از پولدار شدن خدا جنبه پول دار شدن و دل خرج کردن رو بهم بده همیشه از خدا میخوام مغرورم نکنه و گمراه نشم که اطرافیانم رو فراموش کنم RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - پرواز - 11-17-2012 12:19 AM از اونجای این عالم خوشم میاد که دیگه خودت در رفاه کاملی و با دل خوش... دست باز... خیال راحت یه بچه ی بی سرپرست رو تحت حمایت مالی بگیری RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - soltan20 - 11-17-2012 01:23 AM دوست دارم به بیماران سرطانی کمک کنم. RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - madar - 11-17-2012 11:03 AM هدفگذاری کنم و با یک مجموعه به هدفم برسم دوست دارم گل شدن رو ببینم یه کار تیمی که بی نظیر جواب داده و پایه گذارش من بوده باشم و..................................... RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - yu3f - 11-17-2012 01:17 PM (11-17-2012 12:19 AM)پرواز نوشته شده توسط: از اونجای این عالم خوشم میاد که دیگه خودت در رفاه کاملی و با دل خوش... دست باز... خیال راحت یه بچه ی بی سرپرست رو تحت حمایت مالی بگیری دیگه آدم میلیاردر باشه یک بچه رو تحت حمایت بگیره؟ ![]() ![]() RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - 3ObHaN - 11-17-2012 01:28 PM همه ی حرف هایی که دوستان زدن درست ! تلاش لذت بخشه ، کمک لذت بخشه ، موفقیت لذت بخشه ، بخشش لذت بخشه ، باغ و خونه خوب لذت بخشه و ... ولی من ثروت رو فقط به خاطر ماشین هاش میخوام ![]() ![]() |