چگونه خط زیبائی پیدا کردم؟ - قدرت ذهن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: چگونه خط زیبائی پیدا کردم؟ - قدرت ذهن (/showthread.php?tid=5231) صفحه ها: 1 2 |
RE: چگونه خط زیبائی پیدا کردم؟ - قدرت ذهن - GreatNavid - 11-14-2012 03:03 PM آها یادم رفت بگم . تارهای صوتی ما شکل میگیرند . یعنی صدامون رو خومون از کودکی انتخاب کردیم . البته مسئله بلوغ روی صدا تاثیر میگذاره . ولی باز هم تارهای صوتی رو خودمون شکل میدهیم . افرادی رو دیدی که صدای خیلی از افراد مشهور رو تقلید میکنند . نمونه اش دوست خودم . صدای انواع کاتون در میاره ، صدای حاج آقا دانشمند ، صدای محسن یگانه ، قرآن الباسط ، صدای آهنگران ( محمد نبودی ) . خلاصه مطلب اینه که شبیه شبیه نه ولی خیلی نزدیک . پیش میشه صدا رو تغییر داد . من اعتقاد دارم صدامون رو خودمون انتخاب میکنیم . من خودم شخصا" پیش میاد تو شرایط مختلف تغییر صدا میدم و فرق خوبی هم میکنه . گاهی محکم و سفت . گاهی صدای معصومانه ( ![]() ولی فکر کنم با تغییرات ذهنی هم تاثیر خوبی گذاشت . RE: چگونه خط زیبائی پیدا کردم؟ - قدرت ذهن - jahanagahi - 11-14-2012 03:09 PM بله تاثیر دارد ولی من امتحان نکردم. RE: چگونه خط زیبائی پیدا کردم؟ - قدرت ذهن - صدفی - 11-14-2012 08:30 PM قدرت ذهن اینقدر زیاده که میشه هر چیزی رو باهاش درست کرد |