سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا (/showthread.php?tid=510)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - ناصر صادقی - 09-18-2011 07:30 PM

سلام دوستان ايده خوبي بود منم ميتونم تو گروهتون باشم.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mjdehghani - 09-20-2011 08:19 PM

سراسر این ایده ها یک چیزی میخواد (( همت)) . به عمل کار براید . از یه جا باید شروع کرد توکل کنید . انقدر مشکلات خودشون حل میشن . ایده زیاده از آب هم میشه کره گرفت آدمش رو می خواد . همه از هر جای ایران که باشیم باید با هم یه کاری رو شروع کنیم . متاسفانه نمیشه اعتماد 100 درصدی و احدی برقرار کرد و گرنه من فکر کنم اعضا هر کدوممنبع ایده باشن
1 نفر نهایت میتونه 2 تا هندونه بر داره ولی 100 نفر می تونن یه خاور هندونه رو تو یه زمان کوتاه جابه جا کنن درسته که مقدار هندونه ها بهمون اندازس ولی مقدار کار انجام شده نسبت به زمان خیلی زیادتره

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - jahanagahi - 09-20-2011 08:42 PM

به حدی ایده در این انجمن هست که کافی است یکی از همین ایده هارا پیاده کرد.به قول دوستمان همت لازم دارد و انگیزه.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - مصطفي - 09-21-2011 06:11 PM

سلام

الان فصل گردو .

ميشه گردو ي خوب از باغدار به قيمت مناسب خريد و با دستگاه گردو پوست كن پوست سبزش جدا كرد و بعد گردو رو اگر شما يك شبانه روز تو آب نمك بخوابونيد خيلي راحت مغز ميشه و رنگش هم سفيد تره .
تقريبا من حساب كردم صد دردصد سود داره . ولي اينكار نياز به جا و مكان داره كه بشه تو جاي خنك نگهداري بشه و آخر سال وارد بازار كنيم . گردوي خوب تقريبا كيليويي 2000 تومن كه من پرسيدم گفتن از هر سه يا چهار كيلو يك كيلو مغز در مياد . مغز هم خوبش تو بازار كيليويي 17000 تومن . يعني با اين حساب اگر فرض كنيم 4 كيليو گردو دو پست بخريم ميشه 8000 تومن . اگر مغز شدش به بازار بفروشيم 17000 تومن . در واقع سود صد درصدي ميشه كسب كرد تقريبا تو يك بازه 5 تا شش ماه كه واقعا عالي . منتها بايد اول گردوي خوبي تهيه بشه و همانطور كه گفتم جا و مكان مناسب .

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mjdehghani - 10-23-2011 11:52 PM

یه مجوز بهداشت کارگاه بسته بندی خشکبار . واقعاً سود خوبی داره . لوبیا نخود و ..و . قیمتش تو بسته بندی بالا میره و فروشگاههای بزرگ هم مصرف دارند . الان مارکهای معروف خشکبار هم همین کار رو می کنند . برنج از هند و پاکستان میارند و در قالب بسته بندی شرکتشون عرضه می کنند .

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - jahanagahi - 10-23-2011 11:56 PM

با گرفتن موافقت اصولی و حرکت در این زمینه و خصوصا بازاریابی خوب پر سود است. البته در بسته بندی های حبوبات باید گاز ازت داشته باشند تا باعث خرابی نشوند.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mjdehghani - 10-25-2011 12:18 AM

منم کاشانیم . عرقیجات درجه یک . نه بعضی از این مارکهای در پیت . آب توش می بندن میگن عرق فلان . هست با قیمت مناسب و کیفیت اعلا اعضا می تونن برا شروع تو محل خودشون مانوری بدن . سرمایه چندانی هم نمی خواد

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - jahanagahi - 10-25-2011 12:54 AM

عزیزانی که بعد از ثبت نام تغیراتی را داشته اند , چه مالی و شغلی و چه معنوی برای دلگرمی اعضای جدیدی که وارد انجمن می شوند اعلام کنند.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - مهدی گل محمدی - 10-26-2011 06:35 PM

منم با نظرات شما عزیزان موافقم.ولی بحث اجرا کردن هر ایده برمیگردد به قدرت مالی شخصی که قرار است ایده را اجرا کند.

الان من و دوستم قصد ایجاد یک فروشگاه هدایای تبلیغاتی رو داریم ولی هیچگونه پولی در دست نداریم که حتی یه مغازه اجرا کنیم ولی می دونیم که طرحمون درآمد زا هستش.

البته ناگفته نمونه تموم بانکهارو هم رفتیم برای وام ولی هیچکدوم الان وام نمی دن.صندوق مهر امام رضا هم وام کارآفرینی میده ولی به اونایی که کارت پایان خدمت دارن.
ثامن الائمه هم وام بدون سپرده میده ولی با سود 27 درصد. این یعنی اینکه نمیخوان مردم پیشرفت کنن.

البته امروز یه نامه نوشتیم و بردیم رسوندیم به دست وزیر محترم کار و تعاون و رفاه اجتماعی.که قرار شد تا 2 هفته ی دیگه جوابش رو بدن.اگر هم جوابی ندن مستقیم میریم دفتر ریاست جمهوری.

ما تموم تلاشمون رو میکنیم تا بالاخره از یکجا پشتیبانی بشیم و بتونیم سرمایه اولیه کارمون رو جور کنیم.

RE: راهکاری جهت تولید ایده های درآمدزا - mjdehghani - 10-26-2011 06:54 PM

آقا مهدی . ما تو شهرمون بالغ بر 3000 واحد صنعتی داریم . البته این رو برای مثال می گم خدمتتون . شما اگه بتونی قیمت و کفیتت رو مناسب کنی . می تونی اینا رو پوشش بدی . اگه 10 درصد از این شرکت ها سرمایه ای که برای تبلیغات آخر سال در نظر می گیرن معادل 5000000 باشه سرمایه ای معادل 150 میلیون میشه که خوب .راحت میشه از این وسط یه مایه تیله بهم زد . به نظر من شما رو شهرستانه کار کن . تهران هرکی سررسید و هدایای تبلیغاتی بخواد می ره سر مکان اصلیش (ظهیرالاسلام و ...) . ولی شهرستانها اغلب همچین جاهایی رو ندارن .