هدف در زندگي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +--- موضوع: هدف در زندگي (/showthread.php?tid=4547) صفحه ها: 1 2 |
RE: هدف در زندگي - بيلا بالا - 11-11-2012 10:52 AM براي دسترسي به هدف ابتدا هدفتا مشخص كن روشن ودقيق جزء به جزء اونا در دفتر همراهت يادداشت كن ياد بگيريم يه دفتر هميشه همراهمون باشه دفتر رويا،هدفها،آرزوها جلوش بنويس كه از داشتنش و رسيدن بهش چه احساسي داري(به صورت زمان حال انگار الان اونا داري وبهش رسيدي احساستا بيان كن) زماني براي رسيدن بههدفت مشخص كن جملاتي تاكيدي در مورد هدفت بيان كن مثال: خريد آپارتمان اپارتماني با متراژ 200 متر سونا جكوزي،رنگ ديوار يا كاغذ ديواري،رنگ كف پوش،طبقه چندم،تعداد خواب و... من الان در آپارتمان مورد غلاقم ساكنم،از اينكه يه سقف از خودم دارم خوشحالم،ازاينكه هر سال اسباب كشي نميكنم در اسايشم،ازاينكه با خريد خانه اعتبار شخصيم وماليم بالا رفته اعتماد بنفس بيشتري پيدا كردم و... من تا 5 سال ديگر صاحب اپارتمان آرمانيه خود هستم با هر قدمي كه بر ميدارم آجري از كاينات براي ساختن آپارتمان من فرود مياد من اپارتمانم را با عشق ميسازم وانرا مامن عشق ميسازم |