سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
(جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال (/showthread.php?tid=4484)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - pesar368 - 10-04-2012 12:18 AM

سلام
منم به احتمال زیاد میام

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - m_grate29 - 10-05-2012 12:27 PM

بالاخره ساعت چند شد؟

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - مــجــیــנ - 10-05-2012 12:34 PM

زمانش که تغییری نکرده.همون 3 تا 5 عصر هستش

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - کامیار کاظمی - 10-05-2012 10:04 PM

جلسه بسیار خوبی بود.
ممنون از عزیزان شرکت کننده بخصوص دوستانی که از مشهد و گیلان شرکت داشتند.
راهنمایی هایی ها و بحث هایی در مورد جزئیات صندوق،تصمیماتی جهت تشکیل صندوق تهران و راهکارهایی نیز جهت خرید و فروش ها ارائه شد که امیدواریم بزودی شاهد تغییرات قابل لمس و مثبتی باشیم.

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - jahanagahi - 10-05-2012 10:10 PM

با تشکر از عزیزانی که شرکت داشتند.جلسه بخوبی انجام شد و اعضای صندوق تهران هم مشخص گردید.انشالله با افتتاح حساب دومین صندوق استانی تهران عزیزان استانهای دیگر هم صندوق را افتتاح و اطلاع رسانی فرمایند.

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - m_grate29 - 10-05-2012 10:27 PM

بسیار جلسه ی خوبی بود
امیدوارم همگی موفق شوند و دست عزیزانی که از مشهد و استان گیلان آمده بودند صمیمانه میفشارم
و تشکر از پارسای عزیز که زحمت عکس گرفتن هم کشیدند

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - مهدی گل محمدی - 10-05-2012 10:41 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز.عذرخواهی میکنم که نتونستم بیام.
مدتی بود که خونه ما دیوارهاش بشدت فرسوده شده بود.امروز پدرم شروع به بازسازی کرد و من هم مجبور شدم بمونم وگرنه آقا هونشگ هم شاهد بودن که من آماده شده بودم که بیام.

دست بچه های گل گیلان و مشهد هم درد نکنه که تشریف آوردن.

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - jahanagahi - 10-05-2012 10:50 PM

(10-05-2012 10:41 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  با سلام خدمت دوستان عزیز.عذرخواهی میکنم که نتونستم بیام.
مدتی بود که خونه ما دیوارهاش بشدت فرسوده شده بود.امروز پدرم شروع به بازسازی کرد و من هم مجبور شدم بمونم وگرنه آقا هونشگ هم شاهد بودن که من آماده شده بودم که بیام.

دست بچه های گل گیلان و مشهد هم درد نکنه که تشریف آوردن.

واقعا جای شما خالی بود.

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - ناصر صادقی - 10-05-2012 11:31 PM

حیف شد من نتونستم حضور داشته باشم دوستانی که در جلسه حضور داشتند زحمت بکشن عکس ها رو در سایت قرار بدن

RE: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال - mir abbas - 10-05-2012 11:42 PM

جلسه بسیار خوب و امیدوار کننده ای بود .انشاءالله که این جلسه استارتی برای شروعی طوفانی برای تمام اعضاء باشه .از اشنایی با دوستان خرسند شدم و از تجربیات دوستان فیض بردیم.