سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید (/showthread.php?tid=4329)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - elisa - 09-18-2012 08:24 PM

امیدوارم روزی یک عکس در جمع میلیاردرهای ایرانی بندازم یا حداقل عکسی با این کیفیت از میلیاردرهای ایرانی بندازم! چون عکاسی رو خیلی دوست دارم
امیدوارم روزی یک عکس در جمع میلیاردرهای ایرانی بندازم یا حداقل عکسی با این کیفیت از میلیاردرهای ایرانی بندازم! چون عکاسی رو خیلی دوست دارم

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - صدفی - 09-18-2012 10:10 PM

به امید روزی نزدیک که همه اعضای انجمن چنین عکسی رو با هم بندازن

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - Divar - 09-19-2012 04:32 AM

من با توجه به علاقه ای که به IT دارم دوست دارم جای بیل گیتس باشم.
فقط خواهش می کنم از دوستان توی انجمن از شرکت ما ماکروسافت سی دی ویندوز ارجینال بخرن کپی نگیرن ، بیل بشنوه ناراحت میشه

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - پرواز - 09-19-2012 07:52 AM

من دوست دارم جای بیل گیتس باشم. آرزوی بزرگیه و شاید تا رسیدن بهش خیلی راه باشه. اما بالاخره باید شروع کرد...
اولین قدم هاش رو یکی دو هفته است برداشتم! هر روز عصر کلی از وقتم روی این موضوع گذاشته میشه. یکی از استارت های هدفم از همین انجمن رقم خورد(اتفاق) ، یکی از استارت ها از یه شکست!(استفاده از تجربه) یکیش از دشمنم(استفاده از فرصت)، یکیش از علاقمندیم(آرزو). یکیش از پایبندی به همراهی همسفرم(عشق)...

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - motafaker77 - 09-19-2012 10:28 AM

چه قدمی پرواز جان؟

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - c4t3r - 09-19-2012 12:31 PM

بیل گیتس

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - mosafere55 - 09-19-2012 07:12 PM

وارن بافت

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - jahanagahi - 09-19-2012 11:19 PM

سالها قبل دوستی داشتم ثروتمند و شاید در خیلی از خانواده ها صحبت آنان بود و آرزوی زندگی این خانواده.
من با او رفت و آمد داشتم.روزی دوستم گریه کرد و گفت کاش در سالن روزنامه پهن میکردم و روی آن می نشستم ولی شاد بودم.(مطرح کردن مشکل ایشان صلاح نیست)

هر کدام از ما جای خود باشیم و به اهدافمان فکر کنیم و از مسیر رسیدن به اهداف لذت ببریم.
بنظر شما بهتر نیست؟

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - M3HDI - 09-19-2012 11:35 PM

من دوست دارم که جای خودم باشم و بس!

هدف من صرفا پولدار شدن نیست ، برای همین هم هیچ وقت دوست ندارشتم جای یک ملیاردر باشم

من وقتی میشنوم که فلان بازیکن ( مثلا رونالدو) 90 میلیون یورو ( شایدم پوند) برای قرار دادش گرفته

حقیقتا فکرم جواب نمیده ، و تنها سوالی که از خودم می پرسم اینکه که خوب میخواد چیکار کنه

چقدر میخواد بخوره ( نمیتونه که چاق میشه ، دیگه باهاش قرار داد نمی بندن)

- خونه چند متری ارضاش میکنه؟ 1000 متری یا 1000 هکتاری ؟

- چند تا ماشین میخره؟...........

- خوب آخرش چی ؟

آخرش اینکه باس فرداش بشینه جوش پولاش و اموالش رو بزنه که خونش آتیش نگیره و ماشین رو دزد نبره

یه حدیث از رسول خدا هست : که می فرمایند اگر به انسان یک رودخانه طلا هم بدهند باز هم رودخانه طلای دیگری را میخواهد

اینجا انجمن میلیاردرهای آینده ایرانه ، منم عضو اینجا

منتهی به نظر من همه چیز پول نیست که خواسته باشم حسرت یک میلیاردر رو بخورم

( این نظر شخصیمه و قصد بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم )

الحمدلله
----------------------------

آقا احمد رضا عکستون جالب شده

خودتون میرید با میلیاردرها عکس یادگاری میندازید

بعد از دوستان می پرسید که دوست دارید جای کدوم یکی باشید ؟ ( عجب !)

RE: شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید - ahmad rezaee - 09-20-2012 12:43 AM

(09-19-2012 11:35 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  ----------------------------

آقا احمد رضا عکستون جالب شده

خودتون میرید با میلیاردرها عکس یادگاری میندازید

بعد از دوستان می پرسید که دوست دارید جای کدوم یکی باشید ؟ ( عجب !)

آقا اتفاقی شد ، گذرم افتاد اون طرفا ، گفتم یه خبر از این بچه ها بگیرم ،
گیر دادن بیا عکس یادگاری بندازیم
گفتم فقط اسلامی باشد چون می خوام ببرم تو انجمن نشون بدم
با اینحال بعضی خانم ها رعایت نکردند .
منم مجبور شدم عکسارو محجبه کنم
حالا شما هم زیاد ناراحت نباشید هر کدوم از بچه ها خواست جامو میدم بهش .
جای با حالیه ، کنار بیل و وارن بافت