سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
واقعا نیاز به راهنما د ارم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: واقعا نیاز به راهنما د ارم (/showthread.php?tid=4147)

صفحه ها: 1 2 3

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - Delta.H - 09-02-2012 01:40 AM

به نظر من بهتره برید یه مهارت یاد بگیرید یا یک کار هنری
ببینید به چی علاقه دارین،چه کاری به اعصاب شما فشار نمیاره! و حس خوبی به شما میده
خیاطی،شال بافی،نقاشی،کار کامپیوتری و شبکه،حسابداری،تلفنچی،بازاریابی و...

شما مطمئنا یک استعداد نهفته ای دارین! روی همون کار کنین مثلا اگر از روابط عمومی بالائی برخوردار هستید برید ویزیتوری
اگر کار هنری دوست دارید برید یکیشو یاد بگیرید. همزمان با یادگیری میتونید چیزی برای فروش به وجود بیاورید.

موفق باشید.

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - mona_sph1020 - 09-02-2012 02:24 AM

(09-02-2012 01:25 AM)ast0300 نوشته شده توسط:  
(09-02-2012 12:47 AM)mona_sph1020 نوشته شده توسط:  اتفاقا دنبالش رفتم.حتی شروع کردم به پرورش کرما.اما بعد پشیمون شدم.چون حس کردم اگه بخواد به سود برسه خیلی طول میکشه و به نظرم کار پر ریسکیه.
در ضمن اینکار تمام وقته و من قبل تموم شدن درسم نمیتونم.
کاری که در طول دوران دانشجویی بتونم انجام بدم چی؟

سلام و عرض ادب

چرا میگین کاری پر ریسکه ؟ تا اونجا که من تحقیق کردم کاری کم هزینه و ساده هست که نیاز به فعالیت خاصی هم نداره.

البته باز به علایق بر میگرده اما به نظرم همون تدریس واسه شما که ظاهرا خیلی هم بهش علاقمندین بهتر باشه

چون یه مدت روش کار کردم.کرمهای ورمی کمپوست واقعا احتیاج به رسیدگی دارن.اگه یکم رطوبتشون جابجا شه سریع واکنش نشون میدن.منظورم البته از پرریسک این بود که چون من الان وقت آزاد کم دارم ممکنه ضرر کنم.
من تدریسو مثال زدم.منظورم کارهایی که احتیاج به تخصص نداشته باشه.BlushBlush

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - 3ObHaN - 09-02-2012 02:47 AM

اگه وضعیت اعتماد به نفست و همچنین روابط عمومیتون خوب باشه ، عرضم به خدمتت میتونی یه شرکت ثبت کنی ( که خدایی هزینه ای نداره ) و تحقیقات دانشگاهی و فنی برای بندگان خدا انجام بدی .
یه خط تلفن میخوای ، یه لب تاپ میخوای با دو سه تا دوست که به جا حقوق میتونی بهشون درصد بدی .
مشتری هاتونم ، کارخانه دار ها ، زمین دار ها ، باغدار ها و کلا هرکسیه که در زمینه کشاورزی داره فعالیت میکنه .
فعالیتتون هم میتنه نوشتن طرح توجیهی ، مقاله ، تحقیق در مورد مباحث کشاورزی و دامداری و همچنین ثبت شرکت ، گرفتن جواز و .... در زمینه کشاورزی باشه منابعتون هم میتونه اساتید دانشگاه ، کتب درسی ، پایان نامه هایی که دارن خاک میخورن و ... باشه . همچنین دولت الکتریک هم کارتون رو بسیار راحت میکنه .

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - صدفی - 09-02-2012 01:33 PM

ماشین داری دوست عزیزم؟
اگه ماشین داری .کار سرویس مدرسه خوبه
ساعت 6 از خواب بیدار میشی تا 7:30 بچه هارو میزاری مدرسه
بعد از ظهر هم حدود 4 میری مدرسه بچه هارو تک تک تا ساعت 5 میزاری خونه
اگه دوست داشتی تو نیازمندیهای همشهری تو قسمت اسخدام راننده گوناگون پره از استخدام راننده سرویس
اکثرا راننده ها میتونن 2 تا سرویس بگیرن یکی مسیر داخلی مدرسه یکی مسیر خارجی مدرسه که جفتش روی هم حقوقش میشه نزدیک 450 تا 500 واستون ماهی

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - amiryazdani138 - 09-03-2012 12:21 AM

(09-02-2012 01:33 PM)صدفی نوشته شده توسط:  ماشین داری دوست عزیزم؟
اگه ماشین داری .کار سرویس مدرسه خوبه
ساعت 6 از خواب بیدار میشی تا 7:30 بچه هارو میزاری مدرسه
بعد از ظهر هم حدود 4 میری مدرسه بچه هارو تک تک تا ساعت 5 میزاری خونه
اگه دوست داشتی تو نیازمندیهای همشهری تو قسمت اسخدام راننده گوناگون پره از استخدام راننده سرویس
اکثرا راننده ها میتونن 2 تا سرویس بگیرن یکی مسیر داخلی مدرسه یکی مسیر خارجی مدرسه که جفتش روی هم حقوقش میشه نزدیک 450 تا 500 واستون ماهی
سرویس مدرسه فقط مال خانوماست؟
با دو تا سرویس ساعت کاری اینطوره؟

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - صدفی - 09-03-2012 12:28 AM

نه هم آقایون هم خانمها میتونن انجام بدن
مثلا یه سرویس دبیرستان دخترانه بهتون میدن که نزدیک مدرسه هست و 4 تا شاگردن که باید ساعت 6:40 پیادشون کنید بعد از پیاده کردن یه سرویس دبستان پسرونه که تا 7»40 باید پیادشون کنید بعد بیکارید تا ساعت 3 که برید دنبال دخترا و برسونیدشون و بعد برید دنبال پسرا و برسونیدشون
بیشتر از دوتا سرویس نمیرسید صبح برسونید مگر اینکه مهد کودکم یه سرویس بگیرید که اونا دیر تر مدرسه میرن

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - amiryazdani138 - 09-03-2012 12:37 AM

(09-03-2012 12:28 AM)صدفی نوشته شده توسط:  نه هم آقایون هم خانمها میتونن انجام بدن
مثلا یه سرویس دبیرستان دخترانه بهتون میدن که نزدیک مدرسه هست و 4 تا شاگردن که باید ساعت 6:40 پیادشون کنید بعد از پیاده کردن یه سرویس دبستان پسرونه که تا 7»40 باید پیادشون کنید بعد بیکارید تا ساعت 3 که برید دنبال دخترا و برسونیدشون و بعد برید دنبال پسرا و برسونیدشون
بیشتر از دوتا سرویس نمیرسید صبح برسونید مگر اینکه مهد کودکم یه سرویس بگیرید که اونا دیر تر مدرسه میرن
پس یه کارمند هم میتونه این کار رو انجام بده؟

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - صدفی - 09-03-2012 12:47 AM

تا ساعت چند سر کارید؟

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - amiryazdani138 - 09-03-2012 01:41 AM

(09-03-2012 12:47 AM)صدفی نوشته شده توسط:  تا ساعت چند سر کارید؟
من خودم که کارمند نیستم ، می خوام ببینم میشه در کنار یه کار کارمندی که تا حدود ساعت 2 هست این کار رو انجام داد؟

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - iranboy - 09-03-2012 01:42 AM

با عرض سلام و خسته نباشید
شما میتونی کسب درآمد از نت داشته باشین مثل نویسندگی برای سایتهایه اینترنتی انجام بدی . یکی از دوستان با آیدی alicpu در سایت هستن که ایشون کارشناس کسب درامد از نت هستن میتونید با ایشون در این مورد مشورت کنید .
موفق باشید.