سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید پانل خورشیدی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: تولید پانل خورشیدی (/showthread.php?tid=4100)

صفحه ها: 1 2

RE: تولید پانل خورشیدی - هومان هرمزدی - 02-11-2013 07:52 PM

(02-11-2013 07:01 PM)صابری نوشته شده توسط:  
(02-11-2013 02:20 PM)em5871 نوشته شده توسط:  یکی از دوستای من یه اختراع داره در همین مورد.تولید برق با استفاده از پنل خورشیدی.الان در مرحله ساخت کارخانه هستیم .تا چند ماه دیگه تولیدش آغاز میشه.این دستگاه کاراییهای خیلی زیادی داره و قیمت و کاراییش با هیچ دستگاه دیگه ای(چه داخلی و چه خارجی)قابل مقایسه نیست.اندازه این دستگاه از یه تلوزیون خونگی هم کوچیکتره.تفاوت عمده این دستگاه با دستگاه های رایج اینه که میتونه برق مورد نیاز یک خونه یا یک واحد تجاری رو به طور تامین کنه.مزایای دیگه ای هم داره اکه مایل بودید بیشتر توضیح میدم.

سلام دوست عزیز.
خیلی مشتاق هستم راجع به این اختراع بدانم.
چون کارم الکترونیک هست.
اگر هم کمکی از دست این حقیر بر بیاید کوتاهی نمیکنم.

این مقوله از حوزه الکترونیک دیگه خارج شده داره وارد بخش قدرت میشه.
دقیقا این دستگاه چیه؟یه چیزی شبیه اینتوتر هستش یا یه دستگاه کوچکتر از تلویزیون که تنها به یه صفحه خیلی کوچیک سلول خورشیدی نیاز داره و میتونه این همه انرژی تولید کنه؟

RE: تولید پانل خورشیدی - صابری - 02-11-2013 08:35 PM

(02-11-2013 07:52 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  
(02-11-2013 02:20 PM)em5871 نوشته شده توسط:  یکی از دوستای من یه اختراع داره در همین مورد.تولید برق با استفاده از پنل خورشیدی.الان در مرحله ساخت کارخانه هستیم .تا چند ماه دیگه تولیدش آغاز میشه.این دستگاه کاراییهای خیلی زیادی داره و قیمت و کاراییش با هیچ دستگاه دیگه ای(چه داخلی و چه خارجی)قابل مقایسه نیست.اندازه این دستگاه از یه تلوزیون خونگی هم کوچیکتره.تفاوت عمده این دستگاه با دستگاه های رایج اینه که میتونه برق مورد نیاز یک خونه یا یک واحد تجاری رو به طور تامین کنه.مزایای دیگه ای هم داره اکه مایل بودید بیشتر توضیح میدم.

سلام دوست عزیز.
چون کارم الکترونیک هست.

دقیقا این دستگاه چیه؟یه چیزی شبیه اینتوتر هستش یا یه دستگاه کوچکتر از تلویزیون که تنها به یه صفحه خیلی کوچیک سلول خورشیدی نیاز داره و میتونه این همه انرژی تولید کنه؟

سلام. درسته به بخش قدرت مربوط میشه اما بالاخره مدارهای الکترونیکی هم در اون به کار رفته!
چون قبلا طرحی مشابه در ذهن داشتم مشتاق دانستن اطلاعات بیشتری هستم!

RE: تولید پانل خورشیدی - em5871 - 02-12-2013 12:20 PM

این یه اختراع جدیده و نمیشه اطلاعات دقیق داد.این دستگاه یه پیل خورشیدی در ابعاد 25*25 داره و یه سری برد الکترونیکی که قابل حمل هستش و با برق هم شارژ میشه .برق تولیدی این دستگاه بستگی به برد الکترونیکیش داره. از 2000 وات تا 5000 وات میتونیم تولید کنیم.این در حالی هستش که دستگاه های مشابه فقط میتونه یه چراغ رو روشن کنه و یا یه آبگرمکن خورشیدی رو راه بندازه.و ابعاد پیلش هم بالای 2 متر هست و زمانی که آفتاب نیست کارایی نداره.ولی دستگاه ما این نواقص رو نداره.و قیمتش کمتر از یک چهارم اون دستگاه هاست.
ایشالا تا چند روز دیگه بازاریابیش رو توی کل کشور شروع میکنیم.

RE: تولید پانل خورشیدی - farhad_alper - 06-17-2013 06:02 PM

با سلام خدمت دوست عزيز . من مهندس برق هستم و اطلاعات و تحقيقات كافي راجع به سلولهاي خورشيدي دارم ، خواستم بگم كه سلولهاي خورشيدي از نظر تئوري كار چندان دشواري نيست البته براي كساني كه آشناييت كافي در خصوص برق و الكترونيك داشته باشند و حتي ميتوان نمونه كوچكي را در منزل ساخت و راه اندازي كرد ولي لازمه توليد اين هست كه طرح بايد توجيح اقتصادي داشته باشد درست است كه افزايش چشمگيري در خصوص استفاده از انرژي هاي نو بخصوص سولار سل ها شاهد بوديم. و شركتهاي توليدي كه كار مي كنند در حقيقت براي نياز بازار كافي و گاها مازاد نيز ميباشد و تحت حمايت سازمانهاي دولتي همانند شركت برق و بقيه سازمانها قرار ميگيرند . 

RE: تولید پانل خورشیدی - kendab - 06-23-2013 11:04 PM

(06-17-2013 06:02 PM)farhad_alper نوشته شده توسط:  با سلام خدمت دوست عزيز . من مهندس برق هستم و اطلاعات و تحقيقات كافي راجع به سلولهاي خورشيدي دارم ، خواستم بگم كه سلولهاي خورشيدي از نظر تئوري كار چندان دشواري نيست البته براي كساني كه آشناييت كافي در خصوص برق و الكترونيك داشته باشند و حتي ميتوان نمونه كوچكي را در منزل ساخت و راه اندازي كرد ولي لازمه توليد اين هست كه طرح بايد توجيح اقتصادي داشته باشد درست است كه افزايش چشمگيري در خصوص استفاده از انرژي هاي نو بخصوص سولار سل ها شاهد بوديم. و شركتهاي توليدي كه كار مي كنند در حقيقت براي نياز بازار كافي و گاها مازاد نيز ميباشد و تحت حمايت سازمانهاي دولتي همانند شركت برق و بقيه سازمانها قرار ميگيرند . 

سلام
امکان دارد در مورد چطور میتوان در منزل یک پنل ساخت توضیخ بدهید؟
ممنون

RE: تولید پانل خورشیدی - Saeedmelua - 06-26-2013 09:51 AM

من تو این زمینه کار کردم میزان ولتاژ تولیدی و همچنین سایزه سلول ها چقدر است و همچنین قیمت ان و ایا باطری هم با هاش هست
(02-11-2013 08:35 PM)صابری نوشته شده توسط:  
(02-11-2013 07:52 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  

سلام دوست عزیز.
چون کارم الکترونیک هست.

سلام. درسته به بخش قدرت مربوط میشه اما بالاخره مدارهای الکترونیکی هم در اون به کار رفته!
چون قبلا طرحی مشابه در ذهن داشتم مشتاق دانستن اطلاعات بیشتری هستم!

RE: تولید پانل خورشیدی - habib tousi - 06-26-2013 10:18 AM

(02-12-2013 12:20 PM)em5871 نوشته شده توسط:  این یه اختراع جدیده و نمیشه اطلاعات دقیق داد.این دستگاه یه پیل خورشیدی در ابعاد 25*25 داره و یه سری برد الکترونیکی که قابل حمل هستش و با برق هم شارژ میشه .برق تولیدی این دستگاه بستگی به برد الکترونیکیش داره. از 2000 وات تا 5000 وات میتونیم تولید کنیم.این در حالی هستش که دستگاه های مشابه فقط میتونه یه چراغ رو روشن کنه و یا یه آبگرمکن خورشیدی رو راه بندازه.و ابعاد پیلش هم بالای 2 متر هست و زمانی که آفتاب نیست کارایی نداره.ولی دستگاه ما این نواقص رو نداره.و قیمتش کمتر از یک چهارم اون دستگاه هاست.
ایشالا تا چند روز دیگه بازاریابیش رو توی کل کشور شروع میکنیم.
سلام. دوست عزیز خبری نشد؟ما مشتاق محصولات شما هستیم.