پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی (/showthread.php?tid=3828) صفحه ها: 1 2 |
RE: پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی - ناصر صادقی - 10-18-2012 07:37 PM محمد جان دستت درد نکنه واقعا عالی بود. محمد جان دستت درد نکنه واقعا عالی بود. RE: پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی - mohammad62 - 10-18-2012 09:58 PM عمل کردن به این 5 تا هزینه هایی داره باید دید کسی حاضر به دادن این هزینه ها هست ۱- من شهامت آن را دارم که زندگی خود را به شکلی سپری کنم که حقيقتا تمايل من است و نه به شيوه ای که ديگران از من انتظار دارند. ۲- من سعی میکنم اينقدر سخت و طولانی کار نکنم . ۳- من شهامت بيان احساسات خود را دارم. ۴- تماس با دوستان را حفظ میکنم. ۵- به خودم اجازه می دهم که شادتر باشم. هزینه های این 5 مورد 1-همیشه خلاف جهت اب شنا کردن ممکنه باعث انزوا بشه 2- کم کار کردن همیشه خطر وابسته شدن و در تنگنای مالی قرار گرفتن زیاد میکنه 3-شما در بیان احساسات ازادی ولی به شرطی که اگر جواب منفی شنیدی ویا باز حورد قابل انتظارت دریافت نکردی از زندگی اینده مایوس نشی 4-هرچه تماس شما بیشتر با دوستان در کنار ایجاد فرصت های تازه انتظارات بیشتری رو هم دوستان شما از شما خواهند داشت 5- این اخری به قول دوستان تنها انتقامی که میشه از زندگی گرفت RE: پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی - jahanagahi - 10-18-2012 10:15 PM (10-18-2012 09:58 PM)mohammad62 نوشته شده توسط: عمل کردن به این 5 تا هزینه هایی داره باید دید کسی حاضر به دادن این هزینه ها هست 1- ما باید در جهت حرکت آب حرکت کنیم. 2- کم کاری بمعنی کار کم و درآمد بالا. 3- همچنانچه ما آزادیم احساسات خود را بیان کنیم , این حق را برای دیگران هم قائل شویم 4- وقتی راه موفقیت را پیدا کردیم چه اشکالی دارد که آنرا برای دوستانمان هم بازگو نکنیم؟ 5- نه انتقام . بلکه برای لذت بردن بیشتر از زندگی. RE: پنج پشیمانی بزرگ در پايان زندگی - بهداد - 10-18-2012 10:36 PM واقعا کلماتی مانند ای کاش / آیا / کاشکی / شاید و ..... خیلی بازدارنده هستند خدا چیزی نمیخواد خدا اونچیزی رو میخواد که تو میخواهی |