حتما مطالعه کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: حتما مطالعه کنید (/showthread.php?tid=3811) |
RE: حتما مطالعه کنید - مــجــیــנ - 07-28-2012 09:33 AM ببخشید ایشان کدام یک از اعضا بودند؟ RE: حتما مطالعه کنید - mohammadshamosi - 07-28-2012 10:46 AM (07-28-2012 09:33 AM)مجید (...) نوشته شده توسط: ببخشید ایشان کدام یک از اعضا بودند؟ فکر کنم دیگه مشکلی نباشه که این عزیز از دست رفته رو معرفی کنیم خانم پروانه دینانی یکی از اعضای اصفهان RE: حتما مطالعه کنید - venus2 - 07-28-2012 11:34 AM نمیدونم چی باید بنویسم...روحش شاد امیدوارم خداوند به خانواده شان صبر بدهد. میگن مرگ حقه، ولی اینطوری مردن قبول کردنش خیلی سخته..........واقعا که این دنیا چقدر ارزش داره که به خاطر پول بیماری را معالجه نکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرگ از هر چیزی که فکر کنیم به ما نزدیکتره. RE: حتما مطالعه کنید - dara - 07-28-2012 12:37 PM خدا روحش را شاد کند و به خانواده اش صبر عنایت نماید . واقعا جای تاسف بسیار دارد که برای پول کسی باید بمیرد و خانواده ای داغ دار شوند . و متاسفانه در ایران ما برخی با پول های بادآورده نمی دانند چه کنند ، در حالی که افرادی مانند این بانوی گرامی به خاطر پول اینگونه عمرشان به پایان می رسد . و برخی دکترهای ارجمند!!!!!! انسانیت را به کل از یاد برده اند و فقط رنگ پول و بوی پول را می شناسند . آیا این سرنوشت حق ماست ؟ اگر هر پزشکی در طول هفته که برای خودش کار می کند فقط یک روز را برای خدا کار کند کمتر شاهد چنین مصائبی خواهیم بود . RE: حتما مطالعه کنید - zohor - 07-28-2012 01:31 PM باسلام چرابرای این عزیز ازدست رفته ناراحت بشیم.این جسم که چیزی نیست این روحه که باید به آرامش برسه.خداجون جوونی رو نمیگیره.مگر اینکه اون جوون خیلی پاک باشه انشاالله خدا روحشوشاد کنه.براخوانوادشم صبر بده.بیاییدبراشادی روحش 1آیه از قرآن براش بخونیم RE: حتما مطالعه کنید - صدفی - 07-29-2012 01:01 AM خدا رحمت کند همه ی یاران خاک را و بیامرزد آنان را که پاک زیستند و مردانه با اینکه هیچ سابقه ی آشنایی با ایشون نداشتم ولی خیلی خیلی خیلی متاثر و متاسف شدم برای شادی روحشون صلواتی بفرستید جناب شموسی عزیز تسلیت میگم امیدوارم روح و روانشون شاد باشه خدا بهتون صبر بده ما رو هم در غم خودتون شریک بدونید RE: حتما مطالعه کنید - درناز - 07-29-2012 02:34 AM واقعا خبر ناگواری بود خیلی خیلی متاثر شدم. خدا رحمتشون کنه. درگذشت این دوست و همراه انجمن رو به خانواده بزرگ و پرمهر میلیاردرهای ایران تسلیت میگم. خیلی غم انگیزه... RE: حتما مطالعه کنید - Delta.H - 07-29-2012 03:16 AM بسم الله الرحمن الرحیم (( يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي )) خداوند روحش را قرین رحمت و دل بازماندگان را قرین صبر گرداند. به نوبه ی خودم به تمامی دوستان انجمن تسلیت میگم واقعا متأثر شدم ولی در هر صورت یادمان باشد که انا لله و انا الیه راجعون همه از خدائیم و به سوی او بازمیگردیم. یادش گرامی RE: حتما مطالعه کنید - madar - 07-29-2012 08:59 AM تسلیت میگم قطعا شنیدن خبر فوت ایشون برای نزدیکان و همچنین اعضا انجمن بسیار ناراحت کننده است برای بازماندگان آرزوی صبر داریم روحش قرین رحمت پروردگار RE: حتما مطالعه کنید - goldmen - 07-29-2012 09:12 AM تواين ماه مبارك رمضان همه باهم دعا كنيم براي سلامتي همه بيماران تو مرد لطف وبخشش خدا قرار بگيريند بعدش دعا كنيم براي مريض هايي كه خدا ميخواد امتحانشون كنه ولي پول ندارن تا صبر بيشتري بكنند بعد دعا كنيم براي كساني كه پول دارند ونميدانند چطور خرج كنند وهمش اصراف ميكنند تا يادبگيرين كمك كردن به مردم وديگران يعني چي بعد دعا كنيم براي همه انسان ها كه ما داريم ازطرف خدا آزمايش مي شيم چي با شديدترين مريضي ها وبي پولي وچي با سالم ترين بدن وتوانايي وثروت زياد همه بايد يكروز به خدا جواب بديم در روز قيامت روحش قرين رحمت الهي |