گفت وگوی من با خسرو سلجوقی - پرورش دهنده کرم زباله خوار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: گفت وگوی من با خسرو سلجوقی - پرورش دهنده کرم زباله خوار (/showthread.php?tid=3710) صفحه ها: 1 2 |
RE: گفت وگوی من با خسرو سلجوقی - پرورش دهنده کرم زباله خوار - مهدی 1 - 01-03-2013 12:13 AM (01-03-2013 12:01 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: شانس بی معنی بی معنی بی معنی و بی معنی ترین چیز در دنیا است . شما تو ادامه مطالبتون ، خودتون جمله اول خودتون را نفی کردید که در کل به نظر من شانس وجود داره و برای همه افراد بارها اتفاق می افته که البته کم و زیاد داره استفاده درست از اون یک مقوله جداست اما من با نظر دوستانی که می گن به کل چیزی به اسم شانس وجود نداره به کل مخالفم RE: گفت وگوی من با خسرو سلجوقی - پرورش دهنده کرم زباله خوار - jahanagahi - 01-03-2013 12:17 AM (01-02-2013 11:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: استاد با اجازتون من اینجوری تغییرش می دم دی:با نهایت احترام به عقاید شما من به شانس ایمان ندارم. چون خیلی زجر کشیدم و افرادی که شناختی از من نداشتند , می گفتند که من خیلی خوش شانسم. |