تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور (/showthread.php?tid=3458) صفحه ها: 1 2 |
RE: تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور - صدفی - 06-16-2012 11:04 PM همین مونتاژ هم برای کشور ما قدم بسیار بزرگی هست یعنی اینکه ما رو به رشدیم با سرعت زیاد الان 20 درصد از محصولات تلویزیونها ی سونی در ایران ساخته میشه خوب این خیلی خوبه باید حمایت بشه تا بتونیم به زودی از مونتاژ به تولید مستقیم برسیم RE: تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور - کامیار کاظمی - 06-16-2012 11:09 PM با این تبلت در نمایشگاه کمی کار کردم! از نظر فنی جالب نبود و مخصوصا لمسی بودن آن بسیار ضعیف بود! اما امیدوارم در نسخه های بعد، بهبودی حاصل شده و تولید ایرانی مورد توجه قرار گیرد. با آروزی موفقیت تولیدکننده های ایرانی RE: تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور - P@RSA - 06-16-2012 11:09 PM (06-16-2012 11:04 PM)صدفی نوشته شده توسط: همین مونتاژ هم برای کشور ما قدم بسیار بزرگی هست یعنی اینکه ما رو به رشدیم با سرعت زیاد من با خانم صدفي موافقم.البته به شرطي كه دولت حمايت كنه چون شنيدم اين گوشيهاي جي ال ايكس نتونسته دوام بياره. RE: تولید نخستین تبلت ایرانی در کشور - اقاي ايـــده - 06-16-2012 11:19 PM پارسا جان ايران در زمينه گوشي بايد بگم كه چندين نمونه گوشي توليد ميكند ولي فقط تا اونجايي كه من اطلاع دارم جي ال ايكس رو وارد بازار كرد.گوشي هاي لمسي خيلي خوبي هم دارد كه براي كشور هاي عربي ساخته ميشود. اما همان موضوع حمايت متاسفانه در همه جا خيلي ضرر ميرسونه.بطور حتم به شما قول ميدهم كه در ماه هاي اينده شاهد وارد شدن سير عظيمي از تبلت هاي چيني خواهيم بود. با قيمت حتي 100000 تومان |