افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟ (/showthread.php?tid=3373) صفحه ها: 1 2 |
RE: افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟ - Alireza_Kh - 07-01-2012 10:53 PM (07-01-2012 02:06 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: جدا باید تاسف خورد که خیلی از بزرگای دنیا ایرانین ولی ایران رو آدم حساب نمیکنن. خوب است تند نرویم ... و چه زیباست تعصب را از خود دور کنیم ... و بسیار بهتر که واقعیت را ببینیم ... با نظرتان بسیار مخالف هستم ... RE: افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟ - Nuruzzaad - 07-01-2012 11:11 PM من خودم بهشون با تمام وجود افتخار می کنم که ایرانی هستند و تاسفم از این بابت نیست که چرا برای مملکتشون خدمت نمی کنن، 100% با این وضعیت اینجا می موندن به خاطر تواناییشون ازشون استفاده نمی شد و پس رفت می کردن و به این خاطر تاسف می خورم که چرا نباید اینجا محیطی فراهم باشه که این اشخاص خودشون نخوان اونجا خدمت کنن؟! RE: افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟ - P@RSA - 07-02-2012 01:17 AM افتخار ميكنم كه دانشمندان كشورم در سراسر دنيا به بشريت خدمت مي كنند و هوش و استعداد ايراني را به رخ همگان مي كشند. برخي از اين عزيزان هم مانند جناب پروفسور سميعي جراحي هاي بزرگي را در كشورمان انجام داده اند. زنده باد ايراني در هرجاي اين كره خاكي. |