سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره (/showthread.php?tid=3358)

صفحه ها: 1 2 3

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - amir_sky - 06-05-2012 12:21 AM

(06-05-2012 12:06 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  
(06-04-2012 11:12 PM)amir_sky نوشته شده توسط:  
(06-04-2012 11:05 PM)virangar65 نوشته شده توسط:  اگر رفت و آمد توش زیاد هست و اجازه راه اندازی فروشگاه ذرت مکزیکی می دن، خوب جواب می ده، تو اکثر مجتمع های تجاری تهران هست البته طوری که قسمتی از راه روها رو اجاره می دن برای اینکار نه مغازه ها رو

لوازم فانتزی و کادوئی هم خوب هست در کنارش انواع عطریات هم بفروشید
موفق باشید

مغازه ذرت میکزیکیو یکی دیگه زدهConfused

اسنک فروشی چی؟؟؟؟؟
اونم خوب جواب میده....
یا اینکه فروش شلوار لی.من خودم میتونم ساپورتت کنم برات ارزون گیر بیارم.

شلوار لی خیلی ایده ی خوبیه روش فکر میکنم .... فقط یه چیزی ... گفتین ارزون ؟؟ اینجا که خیلی گرونه...

(06-05-2012 12:09 AM)صدفی نوشته شده توسط:  اگه بتونی تعمیرات موبایل و تعمیرات کنترل را بندازید خیلی جواب میده تو اینطور جاها در کنارش فروش لوازم جانبی موبایل هم داشته باشید

آره ولی من که تعمیرات بلد نیستم...

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - صدفی - 06-05-2012 12:33 AM

خوب یه نفرو باید بیاری یه تعمیر کار آگهی روزنامه بدی 100 تا تعمیر کار موبایل میاد
اگه تهران بودید میتونستم تعمیرات موبایلو بهتون یاد بدم تو زمان کم
فروش لوازم تزئینی منزل.شمع.بدلیجات.لوازم آرایش اینا همه خیلی خوبه

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - amir_sky - 06-05-2012 12:42 AM

(06-05-2012 12:33 AM)صدفی نوشته شده توسط:  خوب یه نفرو باید بیاری یه تعمیر کار آگهی روزنامه بدی 100 تا تعمیر کار موبایل میاد
خود جاسک که تعمیرکار نداره ... اگرم داشت نیاز به تبلیغ تو روزنامه نبود ... کافی بود برم سر اولین میدانش جار بزنم: به یک تعمیرکار موبایل نیازمندیم ... در دم تعمیرکارم جور بود..(جاسک کوچکه همش سه تا میدان بیش تر نداره ... روستاهاش زیاده)
اگه تهران بودید میتونستم تعمیرات موبایلو بهتون یاد بدم تو زمان کم
کاش تهران بودم...Sad

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - amir_sky - 06-05-2012 01:41 AM

دوستان عزیز
همچنان منتظر نظرات ســــــــــــــــــــــــــبزتان هستیم.

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - goldmen - 06-05-2012 02:02 AM

امير خان بسيار داري سخت ميگري زندگي رو ها

اگر تو مثلا يك ذرت ميكزيكي ديگه بزني يعني مشتري نداري؟؟
يا سي دي فروشي بزني ديگه بازار نابود شده؟
يا همه قسم خوردن از اولين مغازه خريد كنند؟

زندگي به آساني خوردن يك آب هست

عطر فروشي
تزئيناتي
خود گوشي فروشي
لوازم ريز خانگي
لوازم برقي
پوشاك( مردانه- زنانه-بچه گانه- مجلسي- زير و....)
اسباب بازي
سوپرماركت
شهر بندري كه هستي(( شكلات ومواد خوراكي شيك وارداتي) توپاساژ هاي بندر عباس تا دلت بخواد هست))
ساعت فروشي
عينك آفتابي
روبالشتي رو تختي رو مبلي ونظير اينها

بازم فكر كنم ميگم
ولي هرچي تعداد بيشتري پيشنهاد داشته باشي اتنخاب كردن يكشون برات بسيار سخت تر مي شود
زياد سخت نگير ودست به كار شو

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - amir_sky - 06-05-2012 02:44 AM

(06-05-2012 02:02 AM)goldmen نوشته شده توسط:  امير خان بسيار داري سخت ميگري زندگي رو ها

اگر تو مثلا يك ذرت ميكزيكي ديگه بزني يعني مشتري نداري؟؟
يا سي دي فروشي بزني ديگه بازار نابود شده؟
يا همه قسم خوردن از اولين مغازه خريد كنند؟

زندگي به آساني خوردن يك آب هست

عطر فروشي
تزئيناتي
خود گوشي فروشي
لوازم ريز خانگي
لوازم برقي
پوشاك( مردانه- زنانه-بچه گانه- مجلسي- زير و....)
اسباب بازي
سوپرماركت
شهر بندري كه هستي(( شكلات ومواد خوراكي شيك وارداتي) توپاساژ هاي بندر عباس تا دلت بخواد هست))
ساعت فروشي
عينك آفتابي
روبالشتي رو تختي رو مبلي ونظير اينها

بازم فكر كنم ميگم
ولي هرچي تعداد بيشتري پيشنهاد داشته باشي اتنخاب كردن يكشون برات بسيار سخت تر مي شود
زياد سخت نگير ودست به كار شو

goldmen عزیز حرفات کاملا صحیح و به جاست . از این بابت ممنون
اما فعلا شرایط جوریه که مثلا زدن دو مغازه شبیه به هم خیلی ب صرفه نیس... کاش خودت و دیگر دوستان بودین و از نزدیک میدیدین...
برات مثال می زنم : مثلا تو شهری مث تهران تو یه خیابون چندین مغازه فقط و فقط جوراب میغروشن و خیلی هم براشون به صرفه اس ... اما شهر من تو کل شهر خیلی به صرفه نیس
پیشنهاد های شما دوست عزیز خیلی خیلی خوبه ... ولی من همونطور که گفتم دنبال یه ایده ی جدید میگردم چون اینجا زودتر میگره ....... بازم ممنون

اولویت بندی پشنهادهایی که تا فعلا ارائه شده :
1. فروش شلوار لی
2. عطر فروشی
3. لوازم تزئینی منزل
4. شکلات و خوراکی های شیک وارداتی
و ....

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - goldmen - 06-05-2012 02:59 AM

پس اول بايد بي توشهر چي نداري بري سراغ همون كار
نميدانم چه نيازي درشهر جاسك هست

يكي ازدوستام در خراسان شمالي نماينده انحصاري خوشخواب گرفته مثل شماهم كارمند هست ولي چون انحصاري هست خيلي با ارزش هست

شماهم بايد نياز شهر روشناسايي كني

اينطوري ما كلي مثال ميزنيم ولي از نياز شهر بي خبريم

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - amir_sky - 06-05-2012 03:05 AM

(06-05-2012 02:59 AM)goldmen نوشته شده توسط:  پس اول بايد بي توشهر چي نداري بري سراغ همون كار
نميدانم چه نيازي درشهر جاسك هست

يكي ازدوستام در خراسان شمالي نماينده انحصاري خوشخواب گرفته مثل شماهم كارمند هست ولي چون انحصاري هست خيلي با ارزش هست

شماهم بايد نياز شهر روشناسايي كني

اينطوري ما كلي مثال ميزنيم ولي از نياز شهر بي خبريم

وقت کردی حتما جاسک بیا ... مطمئن باش بهت خوش میگدزه ... ما اینجا فقط دریا با یه ساحل شنی و بکر داریم ...

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - goldmen - 06-05-2012 03:55 AM

(06-05-2012 03:05 AM)amir_sky نوشته شده توسط:  
(06-05-2012 02:59 AM)goldmen نوشته شده توسط:  

وقت کردی حتما جاسک بیا ... مطمئن باش بهت خوش میگدزه ... ما اینجا فقط دریا با یه ساحل شنی و بکر داریم ...

چشم اگر مسيرم جنوب خورد حتما يك سر پيش شما هم خواهم آمد

RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - بهنام ذوالفقارزاده - 06-05-2012 10:05 AM

(06-05-2012 12:06 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  
(06-04-2012 11:12 PM)amir_sky نوشته شده توسط:  
(06-04-2012 11:05 PM)virangar65 نوشته شده توسط:  اگر رفت و آمد توش زیاد هست و اجازه راه اندازی فروشگاه ذرت مکزیکی می دن، خوب جواب می ده، تو اکثر مجتمع های تجاری تهران هست البته طوری که قسمتی از راه روها رو اجاره می دن برای اینکار نه مغازه ها رو

لوازم فانتزی و کادوئی هم خوب هست در کنارش انواع عطریات هم بفروشید
موفق باشید

مغازه ذرت میکزیکیو یکی دیگه زدهConfused

اسنک فروشی چی؟؟؟؟؟
اونم خوب جواب میده....
یا اینکه فروش شلوار لی.من خودم میتونم ساپورتت کنم برات ارزون گیر بیارم.

مهدی جان شما در چه بازه قیمتی میتونین شلوار لی گیر بیارین؟