نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) (/showthread.php?tid=3232) صفحه ها: 1 2 |
RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - بهنام ذوالفقارزاده - 05-26-2012 09:56 AM انشالله وقتی پروژه رو شروع کردم به امید خدا مرحله به مرحله با هزینه های مربوطه با هر قسمت اینجا ذکر خواهم کرد.درمورد وام هم وقتی سوال کردم، نتیجه رو اعلام میکنم. اصلا یه سر به جهاد کشاورزی نور میزنم و جوابشونو میگم. RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - بهنام ذوالفقارزاده - 05-26-2012 08:42 PM دوستان اسم واسه شرکت پیشنهاد بدین.منتظرم. RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - بهنام ذوالفقارزاده - 08-02-2012 03:06 PM عزیزان با عرض معذرت از اینکه چند وقتی از زیارتتون محروم بودم، عرض کنم خدمتتون که من با یکی از کارشناسان جهاد کشاورزی صحبت کردم و ایشون با استقبال فرمودند که برای شروع کار وام 10 میلیونی هم میدیم بهت. که خیلی هم خوبه. فقط فعلا من تو مسئله فروشش گیر کردم. یعنی بازار فروششو پیدا نمیکنم. اگه دوستان کسی بتونه کمکم کنه که خیلی ممنون میشم. RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - aaftaab24 - 08-02-2012 04:25 PM شما به برازجان (بوشهر)نزديكيد؟ RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - بهنام ذوالفقارزاده - 08-02-2012 04:51 PM سلام بله aaftaab24 بزرگوار ما شهرستان فراشبندیم (بین فیروزآباد و کازرون) و نزدیک مرز بوشهر و فارس هستیم. RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - aaftaab24 - 08-02-2012 04:58 PM اتفاقا ديروز با يكي از همكارانم بحث آلوئه ورا مي كرديم. ميگفت چند مدت پيش قصد كشت داشته براي فروشش هم تحقيق كرده بود، رفته بود برازجان با يكي از توليد كننده ها صحبت كرده كسي هست كه مزارع اينها رو پيش خريد ميكنه. اگر آشنايي توي برازجان داريد از اونجا سراغ بگيريد اگر نه من روز شنبه از همين همكارم ميپرسم اگر شماره تماسي داره براي شما بگيرم. RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - moreez - 04-12-2015 10:18 AM با سلام خدمت مهندس ذوالفقارزاده میخواستم بپرسم کارتون به کجا رسیده؟تونستین بازار فروششو پیدا کنین؟ برافروشش میدونم ک ی شرکتی تو کرمان هست که تو کار پرورش و تولید فرآورده این و چنتا گیاه دیگه و فروش همین محصولات تو چنتا استان دیگه هستش ممنون میشم که مارو هم در جریان کاراتون بزارین RE: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید) - keavan - 07-09-2015 05:13 PM (05-26-2012 09:56 AM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: انشالله وقتی پروژه رو شروع کردم به امید خدا مرحله به مرحله با هزینه های مربوطه با هر قسمت اینجا ذکر خواهم کرد.درمورد وام هم وقتی سوال کردم، نتیجه رو اعلام میکنم. اسمشو بزار جنابخان فدایی دلره |