سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ (/showthread.php?tid=3125)

صفحه ها: 1 2

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - ajand.pc - 05-18-2012 01:18 PM

لازم نیست انقد روش فکر کنید ، پای کار که برید متوجه میشید که انقد نیاز به فکر کردن و ترسیدن نداشته.
خودشون راهکارو بهت نشون میدن(شرح وظایف کردن با مدیره).
من مطمئنم شما موفق میشین ، تو کشوری به این بزرگی و با وجود این همه مشاغل یکم بیشتر از بقیه کار کنید تو ماه می تونید 3 برابر این تعداد آگهی بگیرید.

تنها کسانی پیروز می شوند، که امید دارند پیروز می شوند./.

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - mteam - 05-19-2012 03:16 AM

سلام لطفا یک سری به وبلاگ من بزن حتما بدردت میخوره و به سایت برترینها دات کام برو در قسمت دکوراسیون فایلهای خوبی پیدا یکنی برای زنگ زدن و گرفتن آگهی اگر هم باز سوالی بود من در خدمتم

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - MinaSol - 05-20-2012 12:11 PM

دوستان از همگی ممنونم. به من گفتن که بازاریابی تلفنی نداریم. که پشت سر هم به مشتریان زنگ بزنیم.حضوری هم نیس/ت! چون من نیازی نیست از شرکت خارج شوم مگر برای عقد قرار داد. شاید خودشان برای من توضیح دهند . اما کنجکاوم بدانم چه نوع بازاریابی هست که نه حضوری است و نه تلفنی

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - اقاي ايـــده - 05-20-2012 12:23 PM

(05-20-2012 12:11 PM)MinaSol نوشته شده توسط:  دوستان از همگی ممنونم. به من گفتن که بازاریابی تلفنی نداریم. که پشت سر هم به مشتریان زنگ بزنیم.حضوری هم نیس/ت! چون من نیازی نیست از شرکت خارج شوم مگر برای عقد قرار داد. شاید خودشان برای من توضیح دهند . اما کنجکاوم بدانم چه نوع بازاریابی هست که نه حضوری است و نه تلفنی
پس به شما نگفتند بايد چيكار كنيد؟؟نحوه كار به چه صورت هست؟؟

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - MinaSol - 05-20-2012 12:31 PM

هنوز خیر. فقط در مصاحبه هایی که داشتیم نباید ها رو گفتند. حتماً به من خواهند گفت درسته؟
فردا روز اول کاری من است. من خیلی نگرانم. دوست دارم ایده ای داشته باشم

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - اقاي ايـــده - 05-20-2012 12:42 PM

(05-20-2012 12:31 PM)MinaSol نوشته شده توسط:  هنوز خیر. فقط در مصاحبه هایی که داشتیم نباید ها رو گفتند. حتماً به من خواهند گفت درسته؟
فردا روز اول کاری من است. من خیلی نگرانم. دوست دارم ایده ای داشته باشم
دوست عزيز
اينكه بخواهيم بطور مثال يك ايده به شما الان بگم
اين كار درستي نيست ميدونيد چرا!!!!
چون الان من يك چيزي رو ميگم شما از كجا ميدونيد كه اون ايده در اونجا عملي نشده؟؟؟؟
به نظرتون بريد اونجا مسائل رو از نزديك نگاه كنيد كم كاستي هارو در نظر بگريد بهتر نيست بعدش ايده بديد؟؟؟

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - MinaSol - 05-20-2012 01:16 PM

نه من نمیخوام ایده ای بدم. فقط میخوام بدونم غیر از راه هایی که جز نبایدهای این شرکت است چه راهکارهایی دیگر درباره بازاریابی وجود دارد؟؟ میخواهم برای خودم ایده ای داشته باشم!! میخواهم مطمئن شوم که از پسش برخواهم آمد

RE: کمکم کنید،کارمند فروش و بازاریاب چه وظایفی دارد؟؟ - اقاي ايـــده - 05-20-2012 01:24 PM

(05-20-2012 01:16 PM)MinaSol نوشته شده توسط:  نه من نمیخوام ایده ای بدم. فقط میخوام بدونم غیر از راه هایی که جز نبایدهای این شرکت است چه راهکارهایی دیگر درباره بازاریابی وجود دارد؟؟ میخواهم برای خودم ایده ای داشته باشم!! میخواهم مطمئن شوم که از پسش برخواهم آمد

والا نميدونم بايد بريد از نزديك و در محيط ببينيد اصلا كار شما چه مسئوليتي هست.شايد چيز ديگري باشد.
معمولا بازاريابي مستقيم داريم كه حضوري هست تلفني و اينترنتي جور ديگرش را در مورد مجله وگرفتند تبليغات بنده اطلاعي ندارم.
اما به نظرم بهش زياد فكر نكنيد انشالا فردا ميريد و از نزديك شاهد مسئوليت خود خواهيد بود.
استرش بيش از اندازه خوب نيست