30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه (/showthread.php?tid=312) صفحه ها: 1 2 |
RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - tondar12 - 12-17-2012 11:24 PM من تمام اینا رو انجام میدم!!! دی ![]() پس من فک کنم خسیس ترین فرد انجمن هستم !!! RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - بيلا بالا - 12-17-2012 11:31 PM بنظر من اين مسائلاستفاده بهينست نه خساست مصرف به اندازه پودر لباسشويي باعث ميشه كه كف در لبسها نمونه و نياز يه مجدد ابكشي لباس نباشه من هميشه اتومبيلما در مسافتي 5 دقيقه ايي با مقصدم قرار ميدم و محاسني از قبيل جاي پارك دلخواه پياده رويي و نوعي ورزش نصيبم ميشه مواردي هم كه در مورد كم خوريست بر مبناي سلامت جسم و جان ميباشد اصراف،تجمل گرايي(چند نوع غذا در مهماني) و بهينه مصرف كردن مقوله ي جداي از هم هستند RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - soltan_sal - 12-17-2012 11:42 PM هر کسی بستگی به تفکرش داره. یه مدت بود تقریبا این توصیه ها را عمل می کردم خیلی زجر کشیدم تا پول جمع کنم و پولدار شوم ولی نظر همسرم کاملا با من تفاوت داشت .قرار بر این شد روش زندگیمون را عوض کنیم ببینیم چی میشه ! الان 2 سال از این موضوع گذشته الان زندگی راحت تر و بهتر داریم و به خیلی چیزهایی که آرزو داشتیم رسیدیم. RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - zhosseini81 - 01-12-2013 08:37 PM یعنی چی با صرفه جویی نکردن پولدار شدین؟! یا دسترنج سختیهایی که متحمل شدین را در جای مناسب سرمایه گذاری کردین و از سود آن زندگی مناسب و راحت دارین؟ لطفا یکم بازش کنین و توضیح بدین آخه من نه می توانم هزینه نکنم و نه می توانم پس انداز کنم الان عاشق یک تابلو فرش شدم دارم پول جمع می کنم برا آن؟ هزینه اضافه است و تجمل گرایی یا سرمایه گذاری؟ RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - successman - 01-12-2013 10:24 PM هوشنگ خان عزيز از راهنمايي هاي بسيار ارزنده تان بسيار ممنونم. و از عملكرد خودم هم بسيار خوشحالم چون تك تك مواردي را كه جنابعالي عرض كرديد دارم عمل مي كنم ... چون اگر به غير از اين بود از پس هزينه هاي سنگين زندگي بر نمي آمدم. به دوستان ديگر هم توصيه مي كنم تا مي توانيد به توصيه هاي اين استاد بزرگ گوش جان فرا بسپاريد و مطمئن باشيد نتيجه اي عالي خواهيد ديد (12-17-2012 11:24 PM)tondar12 نوشته شده توسط: من تمام اینا رو انجام میدم!!! دی اين اسمش خساست نيست ..... مديريت مالي است... مثل اينكه جنابعالي هنوز از نظر مالي به چالش نيفتادي عزيز دل ؟ RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - mir abbas - 01-12-2013 11:09 PM 5. هر ماه مبلغی از مقدار پول را هر چقدر هم کم به خرید یک شی با ارزش اختصاص دهید : مانند خرید یک سکه کم عیار ، و ... این مورد خیلی چشمم رو گرفت،یا میتونیم بیمه عمر (مهمون اقای قدسی goldmen)بشیم که یک پس انداز مفید و بسیار کاربردی در زندگی میتونه باشه. RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - ahmad rezaee - 01-12-2013 11:31 PM در مصرف و آب و گاز صرفه جویی کنیم . چون با افزایش تصاعدی قیمت ها و ضرایب با صرفه جویی 30 درصدی تا میزان 50 درصد هزینه ها کاهش می یابد . برای کاهش مصرف آب من این کارها را انجام داده ام : در ظرف شستن از ظرفشویی استفاده می کینم ، من محاسبه کرده ام برای ظروف کامل 6 نفره مقدار مصرف آب به اندازه 8 لیتر می باشد . در حمام از دوش های پر فشار استفاده می کنم و موقع شستن بدن و لیف زدن ، آب حمام را می بندم . برای شستن ماشین از دستگاه پرفشار ماشین شور استفاده می کنم . آخرین قبض آب خانه 3 نفره ما 3200 تومان بوده است RE: 30 توصیه جالب مالی برای 30 روز ماه - habib tousi - 01-13-2013 08:12 PM خوش بحال ما مجردا،خیلی از این آیتمت رو نداریم |