دعا برای یکی از اعضا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: دعا برای یکی از اعضا (/showthread.php?tid=3081) |
RE: دعا برای یکی از اعضا - امیر مرادی فر - 05-15-2012 09:43 AM از صمیم دل ناراحت شدم خوایا شه فای به الله ی آمین RE: دعا برای یکی از اعضا - یک همراه سبز - 05-15-2012 10:05 AM از درگاه ایزد منان ملتمسانه آرزوی بهبودی کامل ایشون رو خواستارم............... RE: دعا برای یکی از اعضا - mohsenspring - 05-15-2012 10:26 AM خیلی ناراحت شدم. خدایا بزرگترین نعمتت که همون سلامتی کامل هست رو به این بنده برگردون. الهی آمین RE: دعا برای یکی از اعضا - babaei - 05-15-2012 10:27 AM خدایا ،خدایا ما بنده تو هستیم و از اینکه تورا داریم افتخار میکنیم که در تمامی مسائل زندگی با ما هستی هر چند که ما گاها در خوشیهایمان تورا از یاد می بریم و در مشکلاتمان تورا صدا میزنیم ولی تو با همه کاستی ها خود را به ما میرسانی و مارا از غم و اندوه می رهانی. باز به سوی تو امده ایم و از تو مدد می خواهیم و ایمان داریم که تو بزرگتر از آنی هستی که بخواهی دستی که بسوی تو دراز شده کوتاهش کنی . خدایا امروز در این مکان در این ساعت در این دقیقه باتمام وجود یکصدا درود میفرستیم به محمد (ص) فرستاده تو و خاندان پاکش واز تو درخواست داریم که این طفل معصوم (فرزند قهرمانی) را از راههای شگفت خود شفا عنایت فرمایی تا همه این انجمن غرق در شادی شونند. امین یا رب العالمین RE: دعا برای یکی از اعضا - kafshduzak - 05-15-2012 10:33 AM خدا شفایش دهد RE: دعا برای یکی از اعضا - Nuruzzaad - 05-15-2012 10:42 AM بار الها اسم تو شفاست و ذکر تو دواست از ته دل آرزو می کنم که سلامتی کامل پیدا کنن تا به امید حق به آغوش گرم خانواده برگردند RE: دعا برای یکی از اعضا - YashaR1989 - 05-15-2012 12:42 PM فرزند هرچند سالش هم باشه برای پدر و مادر عزیزه چه یکسالش باشه چه 60 سالش امیدوارم هر چه زودتر خوب بشه و در سایه پدر و مادر زندگی رو ادامه بده RE: دعا برای یکی از اعضا - dara - 05-15-2012 12:56 PM انشاالله که هرچه زودتر حالش خوب بشه و به آغوش خانواده برگرده دوستان خوبی که تجسم خلاق خوب و قوی دارند از این تجسم استفاده کنند و به سلامتی این عزیز کمک کنند . RE: دعا برای یکی از اعضا - مهتاب - 05-15-2012 01:05 PM امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنند و دوباره شادی رو به خانواده برگردونن. RE: دعا برای یکی از اعضا - P@RSA - 05-15-2012 03:31 PM خداجون كمكش كن. اللهم اشف كل مريض. |