مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ (/showthread.php?tid=3080) |
RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - مسعود کوچولو - 05-15-2012 09:34 PM دوستان عزیز. من قبلا تو یه دوره ی غیر حضوری از ایشون شرکت کردم. و الان فقط برای اون پشتیبانی یکساله دارم میام. باور کنید که بهترین فرصتتونه.باور کنید طرز فکرتون عوض میشه.نمیدونم چی باید بگم ولی این بهانه تراشی ها رو بزارید کنار.باید بهایی بپردازید که این یکی از اون پرداخت هاست. ببخشید اگه دخالت کردم اما باید از یه جا شروع کنید. RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - shahram......32 - 05-15-2012 10:37 PM دوستان حتما شرکت کنین..بنده چندین جلسه ی حضوری با دکتر جهانگیری بصورت شخصی داشتم و هزینه های بسیار سنگینی پرداخت کرده ام و به نظر بنده این پول های ناچیز هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای ایندست..انشالله دوستانو زیارت کنیم...... RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - pesar368 - 05-15-2012 10:44 PM این پشتیبانی یکساله ی دکتر جهانگیری خیلی برام جالبه . کسی تجربه شرکت در همایش های دکتر جهانگیری رو داره ؟ این پشتیبانی چطوریه ؟ به نظرم باید خیلی جالب باشه یعنی تا وقتی کسب و کارمون جون بگیره (یکسال) دکتر جهانگیری کمک مون میکنه ؟ (اونم رایگان ؟؟!!) چه عالی ! RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - مهدی گل محمدی - 05-15-2012 11:10 PM حالا این پشتیبانی شامل ما که کسب و کارمون رو راه انداختیم هم میشه؟ RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - اقاي ايـــده - 05-15-2012 11:15 PM (05-15-2012 11:10 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: حالا این پشتیبانی شامل ما که کسب و کارمون رو راه انداختیم هم میشه؟ بله جناب مهندس ميشود. براي شما كه كسب كارتون رو شروع كرديد جلوتر هستيد از ديگران ايده هاي مطرح خواهد شد تا بهتر بتوانيد ادامه بدهيد. از 100 درصد موفقيت يك كار شروع ان 1 درصد حساب ميشود. مهم ادامه پيدا كردن و تداوم هست. موفق باشيد. RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - mohammadshamosi - 05-15-2012 11:42 PM سلام از اونجایی که بچه های تیم راکا همیشه فعال در صحنه هستند ، در این همایش هم حضور فعالشون رو نشون میدند ![]() من و مهدی هم خدمت دوستان میرسیم فردا ثبت نام رو انجام میدیم ![]() RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - azim - 05-16-2012 12:12 AM دوستان عزیز توی این مدت کامیار و مهتاب خانم و مریم خانم و خانم قناد خیلی زحمت کشبدند . واقعا من به عنوان یک فردی که هیچ نقشی در اجرای این کار نداره و فقط شاهد زحمات این تیم بودم ، امیدوارم این همایش ها با استقبال خوب اعضا مواجه بشه و این رو هم به جرات میتونم بگم که اگر کامیار از اعتبار شخصی خودش برای برگزاری این همایش خرج نمی کرد ، هزینه چنین همایش یک روزه ای برای هر نفر بیش از 100000 تومان میشد. شما میتونید برید و در همین روزنامه آسیا تبلیغ همایش 2 روزه کارآفرینی موسسه ... را ببینید که اصلا اساتید معروفی مثل دکتر جهانگیری را ندارند و مبلغ 300000 تومان ورودی می گیرد !!! RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - مهدی گل محمدی - 05-16-2012 08:33 AM خب خدا روشکر اومدن ما هم اوکی شد. بچه ها تو این همایش شرکت کنید چون واقعا بدردتون میخوره من خودم از دکتر کلی سوال دارم که باید از شون بپرسم RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - madar - 05-16-2012 11:18 AM متاسفانه آقا کامیار حق با شماست RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟ - dara - 05-16-2012 02:26 PM خوشبختانه و شکر خدا من هم آمدنی شدم جمعه دوستان رو می بینم |