لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه (/showthread.php?tid=3077) صفحه ها: 1 2 |
RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - goldmen - 06-07-2012 12:54 AM یک شوخیپرداز رسانهای ایرانی، ماجرای پروژه تبلیغاتی تاباندن لوگوی پپسی روی کره ماه را شایعه خواند و دست داشتن در آن را رد کرد. «فرورتیش رضوانیه» که پیشتر شایعههایی چون کج شدن برج میلاد و سمند طلایی را منتشر کرده، در وبلاگ شخصی خود نوشت: «به خاطر تماسها و پیغامهایی که در چند روز گذشته دریافت کردم، کلافه شدهام. برخی انتشار شایعه تاباندن لوگوی کمپانی آمریکایی پپسی روی سطح کره ماه را به من نسبت میدهند و گروهی هم میگویند: چون ملت سر کار رفتهاند، بهتر است اعلام کنی که یک شایعه بوده، هرچند نقشی در آن نداشتی». نویسنده داستانهای بومرنگ با تاکید بر این که قرار نیست لوگوی پپسی یا هیچ شرکت دیگری روی کره ماه قابل تماشا باشد، اشاره داشته: «این ماجرا یک شایعه بود. خواهش میکنم در خانههایتان بمانید و به زندگی خود ادامه دهید. من هم در این ماجرا هیچ نقشی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت. پس ماجرای خیالی پپسی و ماه را رها کنید». گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ http://www.seemorgh.com/entertainment منبع: asriran.com RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - کامیار کاظمی - 06-07-2012 03:32 PM طنز -ویدیو: افتادن عکس پپسی در ماه http://source.phdmoshavere.ir/wp-content/uploads/2012/06/pepsi.flv RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - jahanagahi - 06-07-2012 03:46 PM این حرکت پپسی به اندازه واقعی بودن شایعه برایش تبلیغ بود. RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - seraj - 06-07-2012 04:42 PM (06-07-2012 03:46 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: این حرکت پپسی به اندازه واقعی بودن شایعه برایش تبلیغ بود.حق با شماست آقای قربانیان ایده ی خیلی خوبی برای تبلیغات هست . تبلیغات 200 میلیارد دلاری بدون صرف حتی 1 ریال راستی کسی میدونه منشاء این شایعه (تبلیغ بزرگ) از کجاست و چطور پخش شده؟ RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - jahanagahi - 06-07-2012 04:51 PM خود شرکت پپسی. واقعیتی که در رابطه با تبلیغات پپسی است را برایتان بازگو میکنم: فیلمی ساخته شد . فروش زیادی داشت.نماینده پپسی به تهیه کننده مراجعه کرد و گفت یک میلیون دلار می دهیم و فیلم شما را 24 ساعت امانت می گیریم. مطمئن باشید بعد از 24 ساعت فیلم را سالم بشما تحویل می دهیم. تهیه کننده قبول کرد و یک میلیارد را گرفت و فیلم را داد.24ساعت بعد فیلم دوباره به تهیه کننده باز پس داده شد. از روز بعد از نمایش مرحله دوم فیلم فروش پپسی به چندین برابر رسید.افرادی که فیلم را می دیدند بی اختیار هوس خوردن پپسی را داشتند. جریان چی بود: کارخانه پپسی فیلم را برد و به متخصصین خودش تحویل داد . آنها از هر 24 فریم یا 16 فریم (دقیقا یادم نیست )یک فریم از خوردن پپسی توسط فردی در کنار دریا نشان می داد. چشم قادر به دیدن این فریم نبود ولی در ذهن حک می شد و طرف هوس خوردن پپسی میکرد. RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - hamidtaha - 06-07-2012 05:11 PM ف/ی/س/ب/و/ک چک کنید می بینید صفحه پپسی رو ایرانی ها رسما ترکوندن به خاطر این خبر ببینید چه جوکی راه افتاده بین بچه های ف/ی/س/ب/و/ک و از نظر تبلیغات تاثیر منفی داشت تو بچه های ف/ی/س/ب/و/کی ایران اینجا ایرانه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ![]() RE: لوگوی پپسی در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه - R i c h M a n - 06-07-2012 11:21 PM دوستان هیچ کسی سر نخی از این ماجرا پیدا نکرد که بالاخره شوخی بود،کار خود پپسی بود ،کار ایرانی ها بود چی بود... |