فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه (/showthread.php?tid=3055) |
RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - فرهاد قربانی - 05-14-2012 01:31 PM سلام.ممنونم میلا دجان.پخش لوازم یدکی من به همین نام هست.مرررررررررررررسسسسسسیییییییییییییییی RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - P@RSA - 05-14-2012 06:59 PM به كام به پخش گلچين خزر پخش من و تو RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - فرهاد قربانی - 05-14-2012 11:08 PM با سلام.از تمامی دوستانی که برای انتخاب نام پخش من شرکت کرده بودند کمال تشکر وسپاس رو دارم .امیدوارم بتونم جبران کنم.از اینکه تو این انجمن و وگروه صمیمی هستم بسیار خوشحالم وبه خودم می بالم.دستهای تمام عزیزان رو می بوسم.با اجازه دوستان من پخش برتر رو انتخاب کردم.از اقا مهدی بخاطر کمک در انتخاب این برند تشکر ویژه دارم. و از اینکه با این حرکت تونستم حدودا 10نفر رو سرگرم بکنم از خدا تشکر می کنم.میگم خداجون چاکرپیچتیم. ![]() RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - اقاي ايـــده - 05-15-2012 07:07 AM خوب اقاي قرباني در ابتدا تبريك ميگم كه بالاخره نامتون رو انتخاب كرديد 10 نفر رو سرگرم كرديد پس جايزه برنده چي ميشود؟؟؟؟؟ RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - فرهاد قربانی - 05-15-2012 08:09 AM جایزه هم میدم.ما همه جوره در خدمتیم.انشالاه بچه ها تشریف بیاریند شمال.کبابخوری در جنگلهای دیلمان،کباب خوری در سواحل دریای خزر،گشت وگذاری در شهرهای گیلان وخصوصا شهر تاریخی ماسوله وخوردن کباب و البته گشتی وگذاری تو لاهیجان که خودش خوشکله وخوردن کباب،و دوستان توجه بفرمایند هر جا باشه،باشه ولی کباب حتما باشه.مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییی RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - اقاي ايـــده - 05-15-2012 08:22 AM (05-15-2012 08:09 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: جایزه هم میدم.ما همه جوره در خدمتیم.انشالاه بچه ها تشریف بیاریند شمال.کبابخوری در جنگلهای دیلمان،کباب خوری در سواحل دریای خزر،گشت وگذاری در شهرهای گیلان وخصوصا شهر تاریخی ماسوله وخوردن کباب و البته گشتی وگذاری تو لاهیجان که خودش خوشکله وخوردن کباب،و دوستان توجه بفرمایند هر جا باشه،باشه ولی کباب حتما باشه.مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییی فعلا كه اعضاي انجمن در حال برنامه ريزي براي سفر كاشان هستند. شمارو ميذاريم در نوبت دوم انشاالا يك سفر حتما خواهند امد.بخصوص شمال هم كه هست. RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - naderv - 05-15-2012 01:23 PM آقای قربانی مبارکه ولی نام پخش گیله مزه هم خوب بود ها RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - مسعود کوچولو - 05-15-2012 09:25 PM آقای قربانی بیکار بودی. از قدیم میگن زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد.تعارف اومد نیومد داره که انگاری اومد.الان اینا فردا پاشن بیان همه مسئولیتها به پای خودت. RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - فرهاد قربانی - 05-15-2012 10:43 PM (05-15-2012 09:25 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: آقای قربانی بیکار بودی. بی خیال تا باشه از این خرجها. RE: فوری فوری.کمک از دوستان خوش فکر وخوش سلیقه - اقاي ايـــده - 05-15-2012 11:12 PM (05-15-2012 09:25 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: آقای قربانی بیکار بودی. مسعود جان نترسيد بچه هاي انجمن تا جايي دعوت نشوند نميرند. حالا درسته در استان گيلان چندين عضو وجود داره و اگر نفري يك روز رو هم قبول كنند بايد يك هفته در خدمت دوستان باشند.ولي خوب همون يك روز هم كافيست. |