با 200 هزار تومان چه میشه کرد. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: با 200 هزار تومان چه میشه کرد. (/showthread.php?tid=3028) صفحه ها: 1 2 |
RE: با 200 هزار تومان چه میشه کرد. - davaran - 05-13-2012 12:45 AM انگار بحث رفت روی رقم های بالاتر .... بیایید روی ایده ای با همون سرمایه کم که گفتم . صحبت کنیم ... چون با یکی از دوستام افتادم سر کل کل که دقیقا با دویست تا شروع کنم و دقیقا از قانون دو برابر کردن استفاده کنم ببینیم تا چند مرحله میرم جلو .. . نتیجه هر ایده ای رو که پیاده کنم هم اینجا مینویسم RE: با 200 هزار تومان چه میشه کرد. - Nuruzzaad - 05-13-2012 01:12 AM دوست عزیز منظورم راه اندازی فروشگاه اینرتنتی شخصی و سیستم های همکاری در فروش نبود بله داشتن یه دامنه و درج محصولات پرفروش و جدید اونها در سایت خودتون RE: با 200 هزار تومان چه میشه کرد. - Raham - 08-12-2016 11:52 PM (05-12-2012 09:08 PM)atoosa nikzad نوشته شده توسط: سلام، سلام مچکرم از راهنمایی و پیشنهادتون...تو فکر اینم جنسی رو در بصورت خرید عمده در حجم کم توسط همین وسیله نقلیه بین مغازه داره ها پخش کنم اما نمیدونم چه جنسی؟ افرادی دیدم که با این روش مثلا نایلون فریزر یا کیک صبحانه یا تخم مرغ محلی در بین مغازه دارها پخش کردن... |