تولید به سفارش شما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: تولید به سفارش شما (/showthread.php?tid=3014) صفحه ها: 1 2 |
RE: تولید به سفارش شما - madar - 05-15-2012 09:56 AM اگر سوالتون رو واضحتر و با جزئیات بیان کنید دوستان راهنمایی های بهتری می کنند موفق باشید RE: تولید به سفارش شما - arshiaaziz2000 - 05-15-2012 05:20 PM بعضی مواقع همون صنعت پرتنوع آدم رو گیج می کنه مثلا تو همون صنایع غذایی ار سس مایونز می شه سفارش داد تا سوپ جوو امثالهم منتها چیزی که برای یک سرمایه گذار از همه چیز مهمتره فروش محصولاتشه و اینکه نخاد مدت زیادی جنس بمونه تا بعد بفروش برسه . الان بزرگترین دغدغه من همون فروش محصولاته محدوده توزیع جنس 500 هزار نفر جمعیت ضمنا از این کارهای زمان خاص مثل ماه رمضون هم نمیخام باشه RE: تولید به سفارش شما - مسعود کوچولو - 05-15-2012 09:02 PM دوست عزیز. برادرانه خدمتتون عرض میکنم که به همایش روز جمعه تشریف بیارید.من نمیخوام تبلیغ کنم ولی چون تجربه دارم میگم:بیاید تا شگفت زده بشید.ایده های فوق العاده.با بیست میلیون غوغا میکنی.حتما بیا. ولی روی برنج رنگی برای مجالس بیشتر فکر کن. RE: تولید به سفارش شما - arshiaaziz2000 - 05-30-2012 06:17 PM نظرتون در مورد کنسرو سبزی سرخ شده چیه؟ برای تولید به سفارش محصول خوبیه؟ قیمت بک خاور از این کنسرو 20 میلیون تو خیلی از شهرها هم هنوز کار نشده RE: تولید به سفارش شما - nami - 09-10-2012 10:12 PM با سلام و سپاس RE: تولید به سفارش شما - مهدی 1 - 09-11-2012 02:50 AM غذای آماده در قوطی های بزرگ کنسرو 400 گرمی 500 گرمی ، حتما نمونه های قرمه سبزی و قیمه اون را دیدید همین نمونه قیمه و قرمه سبزی یا سایر غذاهای محلی یا همان غذاهای عمومی که با دستور و مواد غذایی و ادویه خاص و طعم درجه یک تولید بشه . می تونه برند شما را خیلی زود توسعه اش بده سبزیجات سرخ کرده ، پیاز سرخ کرده ، بادمجان سرخ کرده و امثالهم هم پیشنهادات بدی نیستند |