بهترین ایده کسب و کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: بهترین ایده کسب و کار (/showthread.php?tid=301) صفحه ها: 1 2 |
RE: بهترین ایده کسب و کار - mjdehghani - 10-23-2011 02:01 PM در ضمن الان روی همین تخم مرغ میشه مانور بدی . RE: بهترین ایده کسب و کار - mjdehghani - 10-27-2011 11:58 PM باید هرچه زودتر دست به کار شد . ایده ها فراوان است . ولی بعضی از اعضا ترس شکست دارند ؟ آقا شروع کنیم بازم گفتم انجمن از حالت علمی و سخنرانی باید به حالت عملی تغییر ماهیت بدهد . شرکتی تاسیس شود و تمامی ایده ها بررسی شود اگر امکان سوددهی بود و تشخیص داده شد. در آن زمینه هم سرمایه گذاری گردد، هم تغییرات لازم درآن اجرا بشود . ساده است . مسایل را ساده کنیم تا راحتتر و سریع تر هضم شوند . (با سرمایه گذاری تمام اعضای مشتاق) سخته؟ RE: بهترین ایده کسب و کار - abolfazl_qn - 07-07-2025 10:08 AM (10-20-2011 12:04 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: الان ما یه جمعیت 75 میلیونی داریم . هر ایرانی چه بخواد چه نخواد روزی 2000 تومان باید خرج کنه درسته. میشه 150 میلیارد تومان در روز .سهم من و شما ازین پول چیه . روزی 10 -20 هزار تومان ، روزی چقدر ؟؟؟ پس پول زیادهسلام و عرض ادب. ایده خوبی رو ارائه دادین. ولی واقعیت اینه که اعتماد سازی، سخت ترین بخش توی کار برنجه. البته که توی هر کاری، اعتماد سازی جزوی از چالش ها هستش. ولی تازه کارها توی حوزه برنج، عملا به جایی میرسن که میگن دیگه باید چیکار کنم که به من اعتماد کنن. چون بحث چند میلیارد پول این وسط هستش! البته که این صحبتهای من، مرتبط با بحث های فروش عمده هستش. فروش خرده یکمی داستانش فرق میکنه و چالشاش هم متفاوته. |