به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ (/showthread.php?tid=2857) صفحه ها: 1 2 |
RE: به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ - kafshduzak - 05-02-2012 04:28 PM با دیدن این تصویر یاد یکی از خاطره های جالب خودم افتادم یه روز با 2 تا از دوستام تو حیاط دانشگاه داشتیم نهار میخوردیم من ژامبون گوشت گرفته بودم یکی از گربه های دانشگاهمون ! روبه روی من نشسته بود همینطوری دهن منو نگاه میکرد منم دیدم بد جوری داره نگاه میکنه یه تیکه از ژامبونمو بریدم انداختم واسش قشنگ اومد خورد و دوباره نشست نگام کرد لقمه بعدی رو خوردم دیدم حالا حالا ها قصد نداره بره انگار یه تیکه دیگه بریدم انداختم واسش و دوباره خورد و اینبار چند قدمی اومد جلوتر و باز زل زد به دهن من بد من قاطی کردم یکی از ژامبونهای ساندویچ رو کامل انداختم واسش و یه داد هم رو سرش کشیدم ! باورتون نمیشه یه کم نگام کرد (نگاش از صد تا فحشم بدتر بود ) بدون اینکه حتی نگاهی به ژامبون بندازه راهش رو کشید و رفت دوستم گفت آخی طفلی بهش برخورد ! واقعا واسم جالب بود که یک گربه از حرف من ناراحت شد ! RE: به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ - اقاي ايـــده - 05-02-2012 04:52 PM داداش محمد اي كاش از همون اول نميدادي تيكه هارو. ادامه حرفام يك جلد كتاب ميشه.اما نميخوام ادامه بدم.همين قدر كافي هست. RE: به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ - mjdehghani - 05-02-2012 08:23 PM من یه دفعه یه ذره سوسیس جلو گربه انداختم روبش رو کج کرد رفت . به خودم گفتم تو اینا چیه که گربه هم نمی خوره . حالا واقعاً ساندویچ سوسیس از گلو آدم چجوری پایین می ره ؟ RE: به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟ - sherafati - 05-02-2012 08:46 PM اگه من بودم یوختشو میدادم بشون بقیه اشو تند تند خودم میخوردم که تا اونو سرشون گرمه از من تموم شه ![]() |