سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جعبه ها و ساک های فانتزی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: جعبه ها و ساک های فانتزی (/showthread.php?tid=2835)

صفحه ها: 1 2

RE: جعبه ها و ساک های فانتزی - اقاي ايـــده - 05-02-2012 09:01 PM

من قبلا اگر در انجمن قسمت ايده ها بگرديد در مورد جعبه سازي مطالبي را قرار داده بودم.يكبار خواستم خودم شروع كنم. مبلغ 10 تومان هزينه كاغذ چسب و غيره دادم.ولي بخاطر بيماري نشد شروع كنم.همچنان در گوشه اي از اتاق افتاده است.
يادمه يك سال پيش.يك اگهي در سطح شهر بود مبني بر اموزش رايگان جعبه سازي.تماس كه داشتم.گفتند رايگان اموزش ميديم و همينطور سفارش كار به شما.
اينطوري هم اون شخص سفارشات بيشتري دريافت ميكرد.هم درامد بيشتري.يك درصدي را هم براي خود بر ميداشت.

RE: جعبه ها و ساک های فانتزی - azam - 05-02-2012 09:34 PM

(05-02-2012 09:01 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:  من قبلا اگر در انجمن قسمت ايده ها بگرديد در مورد جعبه سازي مطالبي را قرار داده بودم.يكبار خواستم خودم شروع كنم. مبلغ 10 تومان هزينه كاغذ چسب و غيره دادم.ولي بخاطر بيماري نشد شروع كنم.همچنان در گوشه اي از اتاق افتاده است.
يادمه يك سال پيش.يك اگهي در سطح شهر بود مبني بر اموزش رايگان جعبه سازي.تماس كه داشتم.گفتند رايگان اموزش ميديم و همينطور سفارش كار به شما.
اينطوري هم اون شخص سفارشات بيشتري دريافت ميكرد.هم درامد بيشتري.يك درصدي را هم براي خود بر ميداشت.

ساختن جعبه یک کار هنری که مثل همه هنرهای دیگه علاقه میخواد و استعداد و مشخصه که شما علاقه دارید و کافی کمی ریاضی و هندسه بلد باشین تا به راحتی یاد بگیرید که چطور جعبه بسازید موفق می شوید

RE: جعبه ها و ساک های فانتزی - wolf - 07-08-2013 07:31 PM

منم کیف
گل
و بعضی وسایل فانتزی بلدم
ولی شهرستانم
میتونیم همکاری کنیم؟!
حداقل بازاریابی میکنم از طریق وبلاگم
________________________________________________________________________________​_____________________________________
من هنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووز یه تازه کارم تو همه چی

RE: جعبه ها و ساک های فانتزی - azam - 07-15-2013 12:24 PM

(07-08-2013 07:31 PM)wolf نوشته شده توسط:  منم کیف
گل
و بعضی وسایل فانتزی بلدم
ولی شهرستانم
میتونیم همکاری کنیم؟!
حداقل بازاریابی میکنم از طریق وبلاگم
________________________________________________________________________________​_____________________________________
من هنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووز یه تازه کارم تو همه چی

دوست عزیز خوشحال میشم عکس بعضی کارهات را برام بفرستی و اینکه کدام شهرستان هستین؟ میتونیم با هم همکاری داشته باشیم فروشگاه من را دیدید؟
فروشگاه هدیه آسان