سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- انجمن: خرید سکه و طلا (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- موضوع: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه (/showthread.php?tid=2532)

صفحه ها: 1 2

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - ناصر صادقی - 04-11-2012 10:14 AM

منم نظرم با نظر کامیار موافقه به نظر من در آینده شاهد صعودی بودن قیمت سکه خواهیم بود .
به دلیل اینکه دولت دو مرتبه تصمیم داره سکه پیش فروش کنه سعی میکنه قیمت ها رو تا حد ممکن پائین بیاره و مطمئنا بعد از اینکه سکه ها کامل پیش فروش شد قیمت ها مثل سابق بالا خواهد رفت تا زمان تحویل سکه ها به مشتریان و در همین زمان دولت تلاش میکنه که باز هم قیمت ها را پائین بیاره تا مشتریان سود کمی از پیش فروش سکه نصیبشون بشه تحلیل بنده میگه بعد از پیش فروش ها قیمت سکه دومرتبه بالا خواهد رفت.

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - yaraei - 04-11-2012 04:17 PM

من هم با با نظر جناب آقای کاظمی کاملا موافقم و همینطور به نظرم الان برای خرید مناسب نیست و تا 29 فرودین قیمتها همچنان نزولی خواهد بود تا مشخص شدن سیاست و عملکرد بانک مرکزی و صد البته واکنش و عملکرد مردم که تاثیر بسزایی در روند بازار خواهد داشت

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - mjdehghani - 04-11-2012 06:00 PM

دلایل فراتر از این حرفاست به نظر من . دولت فعلاً یه مقدار بازار رو آروم کرده تا دهان بعضی معترضان به اجرای فاز دوم هدفمندی بسته بشه . خبر که دارین مجلسی ها دوباره یه سوال از رییس جمهور مطرح کردن . دلار هم سقوط داره . بازار سکه رو بنده به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم چون بازاری شده که ابزار دست سیاسیون شده و با کمترین تنشی حسابی بالا پایین می شه

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - کامیار کاظمی - 04-11-2012 06:15 PM

دوستان، بهمنی اعلام کرده است :چون احتمالا قیمت سکه ممکن است پایین تر از قیمت پیش فروش برسد، مردم می توانند بجای سکه در هنگام تحویل سکه های پیش فروش شده، اوراق 20 درصد بگیرند!

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - artinparsa - 04-11-2012 06:41 PM

با سلام من بدبین نیستم اما فکر نمی کنم اینا رو حرفشون وایسن و سکه ها رو سر موعد تحویل بدن !!!!!!!

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - mjdehghani - 04-11-2012 08:01 PM

(04-11-2012 06:15 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  دوستان، بهمنی اعلام کرده است :چون احتمالا قیمت سکه ممکن است پایین تر از قیمت پیش فروش برسد، مردم می توانند بجای سکه در هنگام تحویل سکه های پیش فروش شده، اوراق 20 درصد بگیرند!
یعنی چی یعنی 7-8 ماهی که مردم پولاشون رو دادن کشک ؟!
صدا هایی مبنی بر تداخل دولت در افازیش یمت ارز و سکه می آید

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - hoorsa - 04-11-2012 08:26 PM

به نظر من خیلی آبرو مندانه بخوان برن جلو احتمالا سری اول سکه هارو بدن که البته اگه بدن چون هنوز هیچی نشده دارن زمزمه میکنن که بیان اوراق مشارکت بگیرن .یه من من تو دادن سکه ها قیمت رفته رو 1 میلیون
به نظر من در هر صورت سکه دارای ارزش ذاتی هست و علاوه بر جریانات سیاسی داخل کشور به دلار و اونس جهانی هم وابسته هست و هر چه قدر قیمت حتی با دادن سکه بیاد پایین نه تنها باعث بسته شدن بازار نمیشه بعد هم تازه یه سری میرن خرید
البته امروز مثل اینکه یه اتفاقاتی تو هدذ افتاده که ممکنه باعث کاهش اونس بشه چون هند یه مصرف کننده بزرگ اونس هیت

RE: تداوم كاهش قیمت در بازار سكه - mteam - 04-11-2012 08:31 PM

قیمت سکه در بازار دیروز به ۷۲۰ هزار تومان رسید. نکنه مهم این است که قیمت خرید صرافان حدود ۶۹۰ هزار تومان است. یعنی بین قیمت خرید و فروش فاصله ۳۰ هزار تومانی قرار دارد.