سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ (/showthread.php?tid=2494)

صفحه ها: 1 2

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - اقاي ايـــده - 04-06-2012 07:26 PM

متاسفانه هورسا جان جلسه تمام شد.
و دوستان كم لطفي كردند با وجود اينكه 4 ساعت قبل تاپيك ايجاد و خبر رساني شد.
فقط علي اقا و امير جان شركت داشتند.
موضوع جلسه در مورد ساخت وبلاگ و درامد زايي از اينكار بود.
كلياتي از حرف هاي گفته شده علي اقا را در تاپيك زير قرار دادم.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2440&pid=24032#pid24032

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - hoorsa - 04-06-2012 07:39 PM

مرسی سجاد جان

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - 369369 - 04-06-2012 08:33 PM

من اصلا فراموش کرده بودم . الان یهو یادم افتاد و امدم نت که خیلی از تموم شدن جلسه گذشته .
البته من ساخت وبلاگ رو می دونم ولی خوب دوست داشتم توی بحث بودم و استفاده می کردم . حیف شد .

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - اقاي ايـــده - 04-06-2012 08:46 PM

(04-06-2012 08:33 PM)369369 نوشته شده توسط:  من اصلا فراموش کرده بودم . الان یهو یادم افتاد و امدم نت که خیلی از تموم شدن جلسه گذشته .
البته من ساخت وبلاگ رو می دونم ولی خوب دوست داشتم توی بحث بودم و استفاده می کردم . حیف شد .
عيبي ندارد متوانيد از تجربه خودتان و راهكار درامد از وبلاگ را در اينجا درج كنيد تا همه اعضا استفاده كنند.

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - 369369 - 04-06-2012 09:02 PM

من چندین سال قبل یه وبلاگ داشتم که خداییش خیلی دوسش داشتم و کلی هم بازدید داشت و از طریق اون هم با خیلی ها در حد اینترنت دوست شده بودم . و این دوستی باعث شده بازدیدها خیلی بالا بره .
وبلاگم تفریحی بود . هر روز کلی مطلب و عکس و طنز و این چیزا توش می زاشتم . اون روزا حوصله م زیاد بود و کلی مطلب طنز می نوشتم و عکسهای طتزی که بهش می خورد رو از نت پیدا می کردم و براش می زاشتم .
خلاصه یه برو و بیایی داشتم اون روزا توی اون وبلاگم .
که یهو یه روز دیدم وبلاگ بالا نمیاد و به جاش یه متن نوشته شده : ( یه چیزی توی این مایه ها = دقیقا یادم نیست ) :
این سرویس وبلاگدهی به دلیل خیانت برنامه نویس از بین رفت !!!!!
نمیدونین چه حالی شدم !!!
اون همه زحمت و مطلب و دوست و ... همه چی رفت که رفت !!!
اون سرویس وبلاگ دهی یاسی بلاگ بود .
دیگه از اون موقع به بعد دنبال ساخت وبلاگ نرفتم . و چند ماه پیش یه سایت تفریحی زدم . و دارم روی اون کار می کنم .
==
حالا تجربه من به بقیه :
همیشه از یه سرویس وبلاگدهی معروف استفاده کنید . سرویسی که چندین ساله داره کار می کنه .
چون سرویس های تازه کار وقتی می بینن درآمد ندارن و باید کلی خرج سرور کنن قید همه چی رو می زنن .
برترین سرویس های وبلاگدهی :
بلاگفا - میهن بلاگ - پرشین بلاگ - بلاگ اسکای

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - صدفی - 04-06-2012 11:51 PM

سلام
من برای خودم وبلاگ ساختم ولی نمی دونم که چه کار باید بکنم که همه بتونن و به وبلاگم دسترسی داشته باشن یا باید جایی تبلیغ کنم براش؟
لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه
ممنون

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - sherafati - 04-06-2012 11:56 PM

حیف شد
گفتم ساعتشو عقب تر بندازیناSad

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - مهدی گل محمدی - 04-07-2012 08:36 AM

(04-06-2012 11:51 PM)صدفی نوشته شده توسط:  سلام
من برای خودم وبلاگ ساختم ولی نمی دونم که چه کار باید بکنم که همه بتونن و به وبلاگم دسترسی داشته باشن یا باید جایی تبلیغ کنم براش؟
لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه
ممنون
سلام خانم صدفی.
شما اولا که باید وبلاگتون رو تو میهن بلاگ بسازید چون بهتر تو گوگل ایندکس میشه و بازدید بیشتری از وبلاگتون میشه.دوم اینکه شما باید وبلاگتون رو تو گوگل ثبت کنید(برای این کار تو گوگل بنویسید ثبت وبلاگ در گوگل تو صفحه ای که میاد اسم وبلاگ و آدرسش رو ثبت کنید) سوم اینکه هر روز مطالب تازه و جدید و تاحد امکان غیر کپی در وبلاگتون بزارید که گوگل توجهش نسبت به وبلاگ شما بالا بره و بهتر ایندکستون کنه.چهارم اینکه در قسمت کلمات کلیدی شما باید یک سری کلمات بنویسید و اونو رو حتما مرتبط با موضوع وبلاگتون درج کنید.اینطوری کم کم بازدیدتون میره بالا.
الان وبلاگ من خدارو شکر بازدیدش تا روزی 160 نفر هم رسیده.
یه نگاهی بیاندازید:
http://www.1namco1.mihanblog.com

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - صدفی - 04-07-2012 10:29 AM

خیلی ممنون آقای گل محمدی از راهنماییتون کارهایی که گفتیدو انجام میدم بعد بازم مزاحمتون میشم اگر سوالی داشتم
ممنون

RE: جلسه انلاين اعضا-18 فروردين-ساخت وبلاگ - sherafati - 04-07-2012 04:20 PM

(04-07-2012 10:29 AM)صدفی نوشته شده توسط:  خیلی ممنون آقای گل محمدی از راهنماییتون کارهایی که گفتیدو انجام میدم بعد بازم مزاحمتون میشم اگر سوالی داشتم
ممنون

یکی از امکاناتی که بلاگفا ارائه داده ثبت وب پس از 10روز تولیست وب هاست

هر چی برچسب بیشتر باشه تعداد بازدید بیشتره