گروه استانی اصفهان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی اصفهان (/showthread.php?tid=2482) |
RE: اصفهان دربست - milad esfahan - 04-15-2012 02:59 PM سلام من آمادگي دارم . تازه وارد هستم لطفا راهنمايي كنيد . ممنون RE: اصفهان دربست - کامیار کاظمی - 04-15-2012 10:17 PM بچه های اصفهان لطفا کمی فعالتر! اقا محمد و اقا میلاد برای پیشرفت شما تلاش میکنند. اگر برای یک جلسه حضوری وقت بگذارید فکر نمیکنم ضرر داشته باشد. RE: اصفهان دربست - mohammadshamosi - 04-15-2012 10:55 PM سلام خدمت دوستان امروز با دوست عزیزمون آقا میلاد که به تازگی عضو شدند صحبت کردم و ایشون هم مشتاق به برگزاری جلسه بودند بقیه اعضای اصفهانی لطفا در صورت تمایل اعلام امادگی کنند. RE: اصفهان دربست - venus2 - 04-17-2012 11:11 AM سلام پچه ها منم هستم. RE: اصفهان دربست - یک همراه سبز - 04-17-2012 08:21 PM سلام جناب شموسی عزیز من محمد هستم در صورتی که قرار ملاقات گذاشتین ممنون میشم به منم خبر بدین RE: اصفهان دربست - mohammadshamosi - 04-17-2012 08:50 PM سلام خدمت تمامی بزرگواران با دوستان اصفهانی دارم تک به تک هماهنگی میکنم که برای روز جمعه ساعت 4 بعدازظهر یک گردهمایی داشته باشیم مکان : میدان امام البته اکثر دوستان متاسفانه یک اعلام آمادگی میکنند و میرند و دیگه پیگیر نمیشند و نه شماره تماسی نه راه ارتباطی میذارند که بهش اطلاع دهم با این حال چند نفر از دوستان از جمله کاربران: محمد61 mohammadmj صحبت کردم که حضور خودشون رو اعلام کردند با دوستان دیگه: میلاد و milad esfahan تماس گرفتم که متاسفانه جوابگو نبودند با این حال بقیه دوستان که اعلام آمادگی کردند در نظر داشته باشند که روز جمعه ساعت 4 تشریف بیارند میدان امام برای هماهنگی بیشتر میتونید با بنده در تماس باشید : 09138073954 RE: اصفهان دربست - MARYAR - 04-17-2012 08:56 PM آفرين به همت و پيگيري شما آقاي شموسي به حق كه شما نمايندگي ممتاز انجمن ميلياردرها هستيد. منتظر عكس ها و اخبار جلسه شما هستيم. موفق و پيروز باشيد RE: اصفهان دربست - jahanagahi - 04-17-2012 09:10 PM محمد جان ضمن تشکر از زحمات شما, نتیجه جلسه را اعلام فرمائید. RE: اصفهان دربست - mteam - 04-17-2012 09:26 PM آفرین به این همت بازم آقا محمد - پس دیگر دوستان در شهرهای مختلف دارن چیکار میکنند حداقل یه خبری بدهند بد نیست RE: اصفهان دربست - mohammadshamosi - 04-18-2012 05:06 PM سلام خدمت دوستان طبق تماس هایی که با دوستان اصفهانی داشتم جناب صفری ( venus2 ) روز جمعه امکان حضور ندارند و milad esfahan تشریف میارند با این حساب تا الان بنده milad esfahan mohammadmj محمد61 اعلام آمادگی کردیم ------------------------ از دیگر دوستان انتظار همکاری بیشتری داشتیم موفق باشید |