گروه استانی اردبیل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی اردبیل (/showthread.php?tid=2473) |
RE: گروه استانی اردبیل - aminweb - 07-24-2013 01:13 AM با سلام خدمت همشهری های عزیزم...نمازو روزه هاتون قبول حق باشه انشا... بنده امین ابراهیم زاده ، مدیر شرکت فناوری اطلاعات یول(خدمات طراحی وبسایت،هاستینگ،شبکه و ...) البته فارغ التحصیل رشته بیوتکنولوژی و البته دانشجوی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی بنده هم در خدمت دوستان همشهریمون هستم و امیدوارم که بتونم در جمع دوستان عزیز باشم برای شروع فعالیت نوین اقتصادی - علمی در استانمون همانطور که اطلاع دارید دوستان عزیز استانمون واقعا دارای منابع طبیعی وصف ناپذیری هستش از عسل طبیعیش گرفته تا گل های بابونه وحشی که خیلی میشه روش مانور داد و حتی به تولید دارویی که بنده چند وقتی هست روش کار کردم خوشحال میشم اگر بتونم با شما همشهریان عزیز در ارتباط باشیم و یک گروهی را تشکیل بدیم تا بتونیم یک فعالیت نوین داشته باشیم.... http://www.YooL.ir 04517713626 RE: گروه استانی اردبیل - hamedmoez - 09-06-2013 02:37 PM ..... RE: گروه استانی اردبیل - محسن قلي زاده - 09-06-2013 10:30 PM سلام بر اردبیلی ها من تهرانم، ولی اصالتاً اردبیلی ام، کارتون درسته، خیلی باحالین. نمی تونم عضو این گروه شم چون تهران ساکنم، فقط خواستم بهتون بگم مطمئن باشین موفقین. RE: گروه استانی اردبیل - توانا - 09-08-2013 06:18 PM با تشكر از همه همشهريان و هم استانيهاي عزيز كه جهت همكاري در چهارچوب خط مشيهاي انجمن اعلام آمادگي نموده اند بنظر بنده بهترست در يكي از روزهاي تعطيل دورهم جمع شويم براي شناخت بيشتر از توانمنديها و استعدادهاي بالقوه اعضاي گروه استاني تا بتوانيم از فرصتهاي موجود سرمايه گذاري و كارآفريني بهترين و بيشترين استفاده را ببريم اگر مرد راهي بگو ياعلي RE: گروه استانی اردبیل - navidh8 - 09-08-2013 08:44 PM با سلام خدمت دوستان گلم وقتی این تاپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم رو کمک منم حساب کنید RE: گروه استانی اردبیل - hamedmoez - 09-08-2013 10:23 PM ..... RE: گروه استانی اردبیل - zahra_r - 09-09-2013 09:07 AM یاشاسین اردبیل... اینشالله بیردا بیربیریمیزه کمک اولاغ. RE: گروه استانی اردبیل - شهريار - 09-17-2013 12:00 AM من هم به عنوان يك شهروند اردبيلي آماده همكاري هستم RE: گروه استانی اردبیل - navidh8 - 09-17-2013 12:48 AM باید یه تکونی به خودمون بدیم حیف این تاپیک راکد بمونه RE: گروه استانی اردبیل - zahra_r - 10-03-2013 06:31 PM سلام همشهری های عزیز من از این بابت متاسفم که گروه استانمون تو این سایت فعالیتی نداره. ![]() خواهشا یه فعالیتی به خرج بدین دیگه.تعدادمون هم که کم نیست. توی این تایپیک میتونیم اتفاقای خاصی که توی استان و شهرمون اتفاق می افته رو اطلاع رسانی کنیم و در موردشون بحث کنیم ... و %100 این تبادل نظرات میتونه به میلیاردر شدنمون کمک کنه. ![]() من خواستم بزرگان بحث اول رو راه بندازن پس دست به کار شین یا علی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |