آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای دنیا (/forumdisplay.php?fid=28) +--- موضوع: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! (/showthread.php?tid=2358) |
RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - mohammadshamosi - 04-10-2012 04:16 PM منم همکار مهدی هستم البته بیشتر تو زمینه طراحی هستم در کل نمایندگی راکا در اصفهان RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - nimabahari - 05-07-2012 01:07 AM خيلي از خاطراتم برام زنده شد , من هم كار فروشگاه رو از پاركينگ شروع كردم (البته فقط كار بسته بنديش رو ) الان بعد از حدود 2 سال از شروع كار , يه انبار مستقل فقط براي بسته بندي داريم.دارم ميبينم روزي رو كه كارمون تبديل به يك برند بشه. يه چيزي شبيه به IKEA و حتي مطمئنم بهتر از اون . چون عاشق كارم هستم. اون روز خيلي نزديكه.دارم لمسش ميكنم RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - بيلا بالا - 11-17-2012 10:16 AM انشا الله همه موفق باشن مخصوصاراكا منم مي خام از انباري پشت بام شروع كنم RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - yu3f - 11-17-2012 10:35 AM (04-10-2012 12:43 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: دوستان کسی هنوز از راهرو خونشون کاری رو شروع نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از اتاق ام شروع کردم! ![]() ی خط تلفن خریدم وصل کردم ب اتاق و کل کارهای شرکت ! رو اونجا انجام میدادم بعد ها دفتر اجاره کردیم و ... ![]() ی اتاق ۹ متری بود فک کنم ![]() ![]() RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - mir abbas - 11-17-2012 10:45 AM ولی گاراژاشون گاراژه ها ...! سر امد همشون هم چاپ راکا هستش . RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - مهدی گل محمدی - 11-17-2012 11:20 AM دم همه بچه هایی که این تاپیک رو بالا آوردن گرم. خدائیش گریم گرفت. یادش بخیر چه سختی هایی رو کشیدیم تا به اینجا برسیم. الان همون ناحیه شده انبار کاغذمون. RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - soshiant - 06-27-2013 09:38 AM رئيس كارخانه جات فومن شيمي كه اكنون برندي جهاني هستش هم در دهه 40 در شهر كوچك فومن و از گاراژ منزل خود شروع كرد و امروزه بيش از دهها كارخانه توليدي در زمينه هاي صنعتي و مواد غذايي توسط اين خانواده اداره مي شود. RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - مسعود کوچولو - 07-29-2014 11:52 PM مسعود کوچولو هم بعد از یه تجربه ی ورشکستگی جذاب اما غیر قابل تکرار از اتاق خونش شروع کرد... دلم واسه داداشم میسوزه که به بوی اسطخودوس حساسیت داره اما مجبوره تحمل کنه... .................................دم بچه های قدیمی انجمن گرم............................. RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - MARYAR - 07-30-2014 12:47 AM داداش مسعود تو این مدت که نبودی انجمن خیلی از اعضای جدید و با حالم پیدا کرده هاااا دم اونام گرممممم RE: آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند! - مسعود کوچولو - 07-30-2014 12:15 PM صد البته... ان شاالله بیشتر آشنا میشیم اما علی الحساب دم بچه های فعال انجمن گرم... |