موسسه برای مشاوره وام؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: انواع وام های بانکی و شرایط آن (/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: موسسه برای مشاوره وام؟ (/showthread.php?tid=2216) صفحه ها: 1 2 |
RE: موسسه برای مشاوره وام؟ - سعید م - 07-06-2012 10:41 PM (03-31-2012 04:55 PM)ehsan_info نوشته شده توسط: من با اجازه دوستان یه سوال مطرح میکنم و اون اینه که این شرکتها با چه درصدی سود را محاسبه میکنن من بایکی از این شرکتها که کار میکردم اینجوری بود که سرمایه را از کاسبهای بازار جمع میکردن(نزول میکردند با سود 3%)البته پول میزاشتن توی بانک برای امتیاز و تهسیلات بعد دنبال مشتری میگشتنبا وضعیت الا کی پول میده تو بازار؟منم 100تومن لازم دارم اما وثیقه ندارم ![]() (03-31-2012 04:55 PM)ehsan_info نوشته شده توسط: من با اجازه دوستان یه سوال مطرح میکنم و اون اینه که این شرکتها با چه درصدی سود را محاسبه میکنن من بایکی از این شرکتها که کار میکردم اینجوری بود که سرمایه را از کاسبهای بازار جمع میکردن(نزول میکردند با سود 3%)البته پول میزاشتن توی بانک برای امتیاز و تهسیلات بعد دنبال مشتری میگشتنبا وضعیت الا کی پول میده تو بازار؟منم 100تومن لازم دارم اما وثیقه ندارم ![]() |