کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55) +---- موضوع: کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم (/showthread.php?tid=2170) صفحه ها: 1 2 |
RE: کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم - reza1401 - 08-14-2012 07:00 AM سلام دوستان خوبم میشه بفرمایید ، چقدر باید هزینه کنم واس راه اندازی بلوک زنی ؟ البته فقط بلوکهای سیمانی نه (eps) . زمینشم هزار متر مربع دارم خوبه ؟ RE: کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم - reza1401 - 08-14-2012 11:47 AM میشه من را هم راهنمایی کنین ؟ RE: کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم - Fery Farrokhzad - 04-21-2013 03:14 PM درود بیکران یکی از دوستان بنده از شرکت ایلیقار یک دستگاه نیمه اتوماتیک بلوک زنی خریده به مبلغ 80میلیون .. و این دستگاه تعداد 12000هزار بلوک در 8ساعت تولید میشه ...البته این دوستمون گفته بود که هزینه 1 هفته کارگر کارگاه بلوکزنی شون بیشتر ار 2میلیون هست و صد البته کارگر همیشه هم در دسترس نیست و همه اینها مزید بر علت شده تا این دستگاه بلوک زنی رو تهیه کنه ... البته این شرکت دستگاهی معادل 1میلیاردو 400میلیون هم داره که تمام اتوماتیک و همه کاره هست و بلوک , سنگ فرش و آجر و .... رو میتونه همزمان تولید کنه دوستانی که اطلاعات کاملتری در این زمینه دارند , پیشنهادتون در مورد دستگاه بلوک زنی به چه شکله ؟ و کدامین دستگاه (از همه لحاظ) صرفه اقتصادی بیشتری داره ؟ سپاس RE: کارگاه بلوک زنی -- سروران گرامی محتاج به مشاوره شما هستم - Fery Farrokhzad - 06-25-2016 01:39 AM (08-14-2012 07:00 AM)reza1401 نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبمحداقل به 50 تا 70 میلیون سرمایه اولیه برای استارت اولیه نیاز هست .... |