همکاری با معاونت شهرداری تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ماهنامه سایت (/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: همکاری با معاونت شهرداری تهران (/showthread.php?tid=1794) |
RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - mehdi098 - 01-30-2012 01:53 PM البته ميشه ولي بايد اينو بدونيم كه ما تو ايرانيم و متاسفانه بجاي اينكه به ايده ارزش يدن به چيزاي ديگه ارزش ميدن كه بيشماره و نميشه اينجا گفت RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - اقاي ايـــده - 01-30-2012 02:00 PM (01-30-2012 01:53 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: البته ميشه ولي بايد اينو بدونيم كه ما تو ايرانيم و متاسفانه بجاي اينكه به ايده ارزش يدن به چيزاي ديگه ارزش ميدن كه بيشماره و نميشه اينجا گفت درست.اما نبايد بخاطر اون چيزها دست از تلاش كوشش برداشت. من پيشنهاد يك لينك در مورد همون چيزها رو به اقاي كاظمي دادم اگر ايشون قبول كنن و درست كنن درمورد اون چيزها تا جايي كه به سايت لطمه اي وارد نشه به بحث گفتگو بپردازيم. RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - azim - 01-30-2012 02:53 PM آقا خیلی خوبه !!!!!! فقط کامیار جان این پیشنهاد واسه شروع کار خوبه که واسشون فایل بفرستیم ، تا بابی بشه واسه ارتباطات بیشتر و بهتر. ولی انجمن هم باید یک استراتژی تدوین کنه تا از چنین پیشنهاداتی به نفع خودش و اعضا بهره ببره. مثلا بد نیست اگر دیدین با شهرداری به توافق میرسین ، انجمن رو به شکل کار گروه های محلی که آموزش کسب و کار میدن دربیارین، یعنی بانی بشید واسه برگزاری یکسری آموزش های شهروندی.... ( اگه نتونستم منظورمو درست برسونم ایشالا حضوری بیشتر توضیح میدم ) من فکر میکنم شهرداری علاقه و پتانسیل این رو داره که با یک پیشنهاد برد-برد روی مسئله آموزش های شهروندی باهاش وارد مذاکره بشیم. RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - اقاي ايـــده - 01-30-2012 03:18 PM باقي پيشنهادات هم خيلي خوب هستند.يك پشنهاد ديگر كه دادم چاپ معرفي و اموزش مشاغل به صورت روزانه به فرض دو شغل در هر روز در اين روزنامه. يا روش هاي درست بعضي كارها كه اقاي كاظمي و دوستان شون دارن روش كار ميكنن هم ميشه در اين روزنامه استفاده كرد. RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - mohamad javad - 01-30-2012 05:21 PM تبریک می گم آقای کاظمی . به بقیه دوستان عزیز انجمنم تبریک می گم RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - ناصر صادقی - 01-30-2012 06:25 PM منم به نوبه خودم به کامیار عزیز و همه دوستان گلم در انجمن تبریک میگم. RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - P@RSA - 01-30-2012 08:18 PM خبر خوبيه تبريك به تمامي اعضا و مديران سايت.اين تازه اولشه. RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - mehdi098 - 01-30-2012 08:25 PM پس دست در دست هم دهيم به مهر سايت خويش كنيم آباذ RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - MARYAR - 01-30-2012 11:34 PM مبارك باشه دوستان منتظر خبرهاي بهتري باشيد... RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران - jahanagahi - 01-30-2012 11:39 PM هزاران بار شکر که روز به روز انجمن بیشتر شناخته می شود. ادمین جان ممنون. |