RE: با 30 میلیون چکاری انجام بدم؟ - rad86 - 06-09-2017 01:25 PM
(06-07-2017 07:33 AM)amircamaro نوشته شده توسط: (06-06-2017 02:18 PM)rad86 نوشته شده توسط: با سلام
راه اندازی مغازه ارزانفروشی لباس زنانه رو توصیه میکنم . کار راحتی هست با سرمایه اولیه کم و سود خوبی هم داره .
کار تخصصی نیست و به راحتی میتونی یه فروشنده ساده هم استخدام کنی و بزاری تو مغازه و خودت هم به کار تخصصی مثل عسلویه و ... بپردازی .
اگر راهنمایی خواستی در خدمت هستم .
ممنون از نظرت. این کار خیلی وقته تو فکرمه چون ميدونم سود عالی داره.یکی از آشنايان همین کارو داره البته تو جای خیلی عالی و بالا شهر با درآمد روزانه حدود سه میلیون.
از لحاظ تامین جنس هم مشکلی نیست میشه از جوانرود یا آستارا یا نهایتاً از همین عسلويه بار بیارم. ولی میترسم بارمو بگیرن چون جدیدا خیلی گیر میدن
الان تولیدی های تهران جنس خوب و قیمت خیلی خوب دارن میفروشن ، نیازی به واردات قاچاق نیست . الان مدلهایی که خود ما داریم تولید میکنیم و پخش میکنیم ، سودش برای مغازه دارها بالای 50 درصد هست .
RE: با 30 میلیون چکاری انجام بدم؟ - amircamaro - 06-10-2017 06:48 PM
(06-09-2017 01:25 PM)rad86 نوشته شده توسط: (06-07-2017 07:33 AM)amircamaro نوشته شده توسط: (06-06-2017 02:18 PM)rad86 نوشته شده توسط: با سلام
راه اندازی مغازه ارزانفروشی لباس زنانه رو توصیه میکنم . کار راحتی هست با سرمایه اولیه کم و سود خوبی هم داره .
کار تخصصی نیست و به راحتی میتونی یه فروشنده ساده هم استخدام کنی و بزاری تو مغازه و خودت هم به کار تخصصی مثل عسلویه و ... بپردازی .
ممنون از نظرت. این کار خیلی وقته تو فکرمه چون ميدونم سود عالی داره.یکی از آشنايان همین کارو داره البته تو جای خیلی عالی و بالا شهر با درآمد روزانه حدود سه میلیون.
از لحاظ تامین جنس هم مشکلی نیست میشه از جوانرود یا آستارا یا نهایتاً از همین عسلويه بار بیارم. ولی میترسم بارمو بگیرن چون جدیدا خیلی گیر میدن
الان تولیدی های تهران جنس خوب و قیمت خیلی خوب دارن میفروشن ، نیازی به واردات قاچاق نیست . الان مدلهایی که خود ما داریم تولید میکنیم و پخش میکنیم ، سودش برای مغازه دارها بالای 50 درصد هست .
ممنون بابت راهنماییت .میشه لطف کنید و بفرمایید از کجای تهران میتونم خرید کنم.تشکر
RE: با 30 میلیون چکاری انجام بدم؟ - rad86 - 06-25-2017 03:33 PM
(06-10-2017 06:48 PM)amircamaro نوشته شده توسط: (06-09-2017 01:25 PM)rad86 نوشته شده توسط: (06-07-2017 07:33 AM)amircamaro نوشته شده توسط: (06-06-2017 02:18 PM)rad86 نوشته شده توسط: با سلام
ممنون بابت راهنماییت .میشه لطف کنید و بفرمایید از کجای تهران میتونم خرید کنم.تشکر
شرمنده بعلت مشغله ای که دارم دیر به دیر میتونم به سایت سر بزنم .
برای خرید لباسهای ارزون قیمت توی بازار تهران زیاد هست و راسته اون جمهوری هست ، اما فقط روی بحث قیمت نباید گشت و کیفیت هم مهم هست .
خود ماهم تولیدی و پخش این مدل لباسها رو داریم و توی خیابان جمهوری هستیم ، میتونید بیاین و در اونجان مونه هامون ور ببینید و اطلاعات کاملتری بگیرید .
مطمئنم محصولاتی که داریم از نظر قیمت و کیفیت رقیبی ندارن . چون بصورت تیراژ بالا تولید میکنیم و در تولیدی همه کارها رو از برش تا دوخت خودمان انجام میدیم و اینجوری هزینه ها رو خیلی کاهش دادیم و پس از گشتن در بازار و مقایسه قیمتها ، شماهم به همین نتیجه خواهید رسید .
|