گروه کسب درآمد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: گروه کسب درآمد (/showthread.php?tid=14973) |
RE: گروه کسب درآمد - sorin - 03-23-2016 06:31 PM تا چند روز اینده اولین قرارداد بازاریابی با ی مجموعه رو میبندیم و رو سایت قرار میدیم واسه ابتدا راه سعی میکنیم بازاریابی خدمات یا محصولات حجم کم رو برداریم RE: گروه کسب درآمد - sorin - 03-26-2016 07:59 PM دوستانی که اعلام همکاری میکنند اطفا موارد زیر رو حتما ذکر کنید؟ نام شهر نوع همکاری ![]() با تشکر از همکاری شما RE: گروه کسب درآمد - business_nuts - 03-28-2016 05:36 PM سلام گیلان تولید کننده فندق و انواع گیاهان دارویی و تامین کننده بادام زمینی درخدمت دوستان بازاریاب و خریداران عمده فروشان خشکبار و عطاری و همچنین شرکت های صنایع غذایی و صنایع دارویی هستم. موفق و شاد باشین. RE: گروه کسب درآمد - hamedmoez - 03-29-2016 01:15 PM با سلام. ایده بسیار خوبیه. انشاا... موفق باشید RE: گروه کسب درآمد - ashena_73 - 03-31-2016 12:30 PM من تازه کارشناسی حقوق رو تموم کردم تا یکی دو ماه دیگه اگه کاری نباشه میخوام برم سربازی خوشحال میشم اگه دوستان ایده یا نظری در باره کار دارن ( هر کاری که بشه باهاش یه درآمد خوب داشت) یا قصد همکاری دارن با هم کار بکنیم من ترجمه ترکی استانبولی میکنم ، حقوق رشته خودمه ، توی بورس فعالیت دارم ، الانم مشغول بازاریابی هستم و دارم یادش میگیرم 03982943061 تلگرام من RE: گروه کسب درآمد - business_nuts - 03-31-2016 02:53 PM (03-31-2016 12:30 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: من تازه کارشناسی حقوق رو تموم کردم سلام دوست عزیز در مورد کار مهم علاقه و پشتکار شماست، و همچنین در شهر شما چه شغلی بورس هست و چه شغلی اشباع و چه شغلی کمیاب هست که براساس همون نیازسنجی کنید و یک شغل پردرآمد رو انتخاب کنید، در زمینه ی درآمد مهم خلاقیت خودتون هست که در آن شغل پیاده سازی کنید. رشته تحصیلیتون هم کلی درآمد داره میتونید کارهای وکالت رو انجام بدید و در زمینه ی مسایل حقوقی مشاوره بدید. من به جای شما بودم اول خدمتم رو تموم میکردم و بعد با خیال راحت برنامه ریزی میکنم برای یک شغل پردرآمد.. متاسفانه سربازی هم گریبان گیر همه ی مسایل جنس مذکر هست.. هرچقدر زودتر خدمت سربازیتون رو انجام بدید خودش یک ثروت هست چون هر ماه و هرهفته یک قانون و بخشنامه تصویب میشه. موفق باشین RE: گروه کسب درآمد - business_nuts - 04-03-2016 02:49 PM (03-23-2016 06:31 PM)sorin نوشته شده توسط: تا چند روز اینده اولین قرارداد بازاریابی با ی مجموعه رو میبندیم و رو سایت قرار میدیم واسه ابتدا راه سعی میکنیم بازاریابی خدمات یا محصولات حجم کم رو برداریم سلام جناب Sorin قراردادتون به مرحله اجرا رسوندید ؟ موفق باشین RE: گروه کسب درآمد - mah114 - 04-08-2016 12:53 AM تو این سیستم جذب سرمایه گذآر نداریم؟ RE: گروه کسب درآمد - reza-k - 04-08-2016 04:09 AM سلام جناب sorin من برای استان قم میتونم محصولاتتون رو بازاریابی کنم منتظر ارائه محصولاتتون هستیم RE: گروه کسب درآمد - سلطان ایده - 11-29-2016 12:26 PM درود بر دوستان آقای sprin کارتون به کجا رسید؟ اگر هنوز ادامه داره من از کرمان اعلام آمادگی برای همکاری میکنم Sorin ببخشید اشتباه شد |