سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اعضا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+---- انجمن: کار گروه فرهنگی (/forumdisplay.php?fid=119)
+---- موضوع: اعضا (/showthread.php?tid=1405)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: اعضا - goldmen - 12-26-2011 12:26 PM

اقا اجازه حاضر

RE: اعضا - jahanagahi - 12-26-2011 05:42 PM

من هم با توجه یه تجربیاتی که دارم اعلام آمادگی میکنم.

RE: اعضا - homer - 12-28-2011 02:01 PM

با سلام و خسته نباشید من علاقمندم تو کارگروه فرهنگی عضو بشوم . سوابق بنده لیسانس ادبیات فارسی , روزنامه نگار , مدرس و فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران, رییس انجمن شعر ایلام طی چند سال متوالی , نویسنده , شاعر و مولف و .... ایده های خوب و عملی جهت اجرا شدن دارم کسانیکه پشتیبانی کنند میتوانیم به بهترین نحو ممکن عملیاتی نماییم .
ارادتمند همه شما - علی اکرم خانه ای
09188433109
لازم به ذکر است بنده جزو نخبگان هنری کشور طی سالهای متوالی بوده و بارها از سوی مجامع فرهنگی کشور و مقامات متعدد کشوری مورد تقدیر قرار گرفته ام

از همه دوستان که تمایل به همکاری با بنده دارند تقاضا دارم با شماره همراهم تماس بگیرند . بجای اینکه به تاریکی لعنت بفرستید یک شمع روشن کنید.

RE: اعضا - jahanagahi - 12-28-2011 04:39 PM

با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای شما.

RE: اعضا - homer - 12-29-2011 07:28 PM

تاریخ را کسانی می سازند که همراهان کارآمدی داشته اند.

RE: اعضا - pulaki - 12-29-2011 10:14 PM

(12-28-2011 02:01 PM)homer نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید من علاقمندم تو کارگروه فرهنگی عضو بشوم . سوابق بنده لیسانس ادبیات فارسی , روزنامه نگار , مدرس و فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران, رییس انجمن شعر ایلام طی چند سال متوالی , نویسنده , شاعر و مولف و .... ایده های خوب و عملی جهت اجرا شدن دارم کسانیکه پشتیبانی کنند میتوانیم به بهترین نحو ممکن عملیاتی نماییم .
ارادتمند همه شما - علی اکرم خانه ای
09188433109
لازم به ذکر است بنده جزو نخبگان هنری کشور طی سالهای متوالی بوده و بارها از سوی مجامع فرهنگی کشور و مقامات متعدد کشوری مورد تقدیر قرار گرفته ام

از همه دوستان که تمایل به همکاری با بنده دارند تقاضا دارم با شماره همراهم تماس بگیرند . بجای اینکه به تاریکی لعنت بفرستید یک شمع روشن کنید.
خوش آمدي كه خوش آمد مرا زآمدنت/هزار جان گرامي فداي هر قدمت
علي آقا جمع ما را مزين فرمودي من هم عاشق ادبياتم و تشريف فرمايي شمار را به فال نيك ميگيرم و دست دوستي بسويتان دراز ميكنم اميدوارم بتوانيم دوستان خوبي براي هم باشيم

RE: اعضا - homer - 01-01-2012 05:43 PM

با سلام جناب آقای کاظمی
یک ایده :من اینجا با یکی از بهترین تولید کنندگان دفتر سازی دوستم و در سطح کشور کاراش تک هست و بی نظیر دوستان در شهرهای مختلف می تونن نماینده ما بشند یا اینکه بازاریابی کنند .
من خودم شخصا در هیچ جای دیگه نظیر اینا رو ندیدم .
با من تماس بیگیرند دوستان ارادتمند - خانه ای
- 09188433109

RE: اعضا - کامیار کاظمی - 01-01-2012 06:51 PM

(01-01-2012 05:43 PM)homer نوشته شده توسط:  با سلام جناب آقای کاظمی
یک ایده :من اینجا با یکی از بهترین تولید کنندگان دفتر سازی دوستم و در سطح کشور کاراش تک هست و بی نظیر دوستان در شهرهای مختلف می تونن نماینده ما بشند یا اینکه بازاریابی کنند .
من خودم شخصا در هیچ جای دیگه نظیر اینا رو ندیدم .
با من تماس بیگیرند دوستان ارادتمند - خانه ای
- 09188433109

سلام جناب خانه ای
اتفاقا برای طرح یکی از دوستان انجمن ، نیاز به اجرای دفتری خاص داریم که در صورت موافقت و گرفتن مجوز لازم حتما از طریق شما اقدام خواهیم کرد.
برای همین بود که عرض کردم اگر ایده را بفرمائید، حتما کارهایی انجام خواهد شد.
ممنون از شما

RE: اعضا - mehdi098 - 01-06-2012 01:36 PM

سلام
آقا منم هستم

RE: اعضا - ahmad_hu - 01-15-2012 06:28 PM

با سلام و عرض احترام خدمت تمامي دوستان من احمد اليازي هستم و معاون پرورشي مدارس تبريز . مدرك دانشگاهيم كارداني هست منتها از اول به مطاله ذوقي بيشتر از تحصيلات دانشگاهي پرداختم . از سال 65 كه كلاس سوم راهنمايي بودم به مطالعه كتب متافيزيكي و فراروانشناسي علاقه داشتم . سال 73 يه گروه بوديم كه كتابهاي به سوي كاميابي رابينز رو مي خونديم و همه امواج كتاب مثل دون خوان ، رامپا ، جيمز ردفيلد و ... رو ديديم و هميشه منتظر بوديم ببينيم از قراچه داغي و يا آل ياسين كتاب جديد چي ترجمه شده؟به هر حال آمادگي خودمو اعلام مي كنم جهت همكاري در تاليف و تجمه كتب موفقيت .در ضمن به شدت پيگير كتابهاي رابرت كيوساكي هستم و حتي ميتونم سيمنار هم برگزار كنم