راه اندازی میوه فروشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راه اندازی میوه فروشی (/showthread.php?tid=13778) صفحه ها: 1 2 |
RE: راه اندازی میوه فروشی - radd - 08-10-2015 09:21 PM سلام کسی نیست جوابگو باشه انجمن هدفش چیز دیگه هست چرا نمی آید صحبت کنیم میزهای میوه هزینه اش چقدر درمیاد RE: راه اندازی میوه فروشی - اقاي ايـــده - 08-10-2015 11:09 PM سلام در مورد ميز ها همانطور كه قبلا هم گفتم بسته به نوع جنس متفاوت هست اگر از اهن استفاده كنيد كه خوب هزينه اهن مشخص هست بسته به وزن و هزينه دست مزد هزينه نهايي بدست مياد اگر الومنيوم باشد هم همينطور يا ديگر فلزات چوب هم هست كه استفاده ميشود و همينطور اجسام پلاستيكي كه طي چند سال اخير به بازار امده اند تركيبي از همه اين موارد هم ميتواند مورد استفاده قرار بگيرد حال شما چه طرحي رو مد نظر داشته باشد و به چه تعداد و اندازه قيمت ان را بايد با مراجعه در شهر خودتان به مراكز فروش بدست اوريد RE: راه اندازی میوه فروشی - مهران 313 - 08-11-2015 12:07 AM (08-10-2015 09:21 PM)radd نوشته شده توسط: سلام کسی نیست جوابگو باشهاین موارد را خودتون باید پیگیر بشید ، یه خورده باید به خودتون زحمت بدید یه جوشکار یا نجار ببرید دم مغازه تا اندازه بگیرند تا بهتون قیمت بدن میوه فروشی هم شغلی نیست که اگر بدون تجربه بخواهی شروع کنی موفق بشی خرید میوه ، دسته بندی میوه ، قیمت گذاری روی دسته بندی میوه ، چیدن میوه ، نوع چیدن ، شیب میز میوه ارتفاع میز میوه ، سینی برای چیدن برخی میوه ها ، ته به ته کردن میوه ها ، دست زدن بار و... و هزاران تجربه دیگر باید داشته باشین من خودم هفت سال کارگری مغازه میوه فروشی کردم ، پنج سال هم خودم مغازه باز کردم و بهترین و لوکس ترین مغازه را اماده کرده بودم اگر تجربه ندارید نکنید RE: راه اندازی میوه فروشی - radd - 08-11-2015 03:34 PM سلام ممنون درمورد این طور موارد من میخواستم سریع قیمت دستم بیاد ببینم چقدر میشه حدودا اما امروز میرم آمار قوطی رو درمیارم با قوطی منظورم هست درموردتجربه دوست مون گفتند واقعا انرژی منفی هست که میگید تجربه بعضی شغل ها تجربه کامل میخوان نه که هرشغلی من برحسب خیلی چیزها موقعیت ها میخوام بزنم تجربه هم دارم به هرحال به مقصد سوال نرسیدم |