شروع ایده و نیاز به راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: شروع ایده و نیاز به راهنمایی (/showthread.php?tid=13552) صفحه ها: 1 2 |
RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - hesaab - 07-20-2015 01:14 AM دوست عزیز شماره تلفنت و برام بفرست میتونیم با هم همکاری خوبی داشته باشیم! RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - rezax01 - 07-20-2015 04:03 AM دوست عزیز من در شهر خودمون 2 دفتر فروش دارم و کار میکنیم ببین چه کالاهایی رو میتونی تهیه کنی برای شروع من خریدارم کالاهایی با قیمت پایین و پر سود رو تو اولویت بزار حتما بهم پیام بده با تشکر RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - morm - 07-20-2015 12:33 PM سلام منم اماده همكاري هستم تو زنجان ليست اقلامي رو كه به نظرت حاشيه سود مطمئن و خوبي داره براي منم بفرست RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - Utab - 07-20-2015 12:56 PM (06-23-2015 03:09 PM)ehsansweet نوشته شده توسط: با سلام به همه عزیزان و اعضای محترم سایت . اول از همه یه تشکر از مدیران سایت که سایتی به این خوبی تو این وضع اقتصادی خراب مملکت به وجود آورده و مدیریت میکنند بکنم .دوست عزیز با درود توی فروش اینترنتی کالاهایی که گفتی میتونم کمکتون کنم درصورت تمایل پیام بدید |