سود يك شبه در صف خريد سكه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: سود يك شبه در صف خريد سكه (/showthread.php?tid=1339) صفحه ها: 1 2 |
RE: سود يك شبه در صف خريد سكه - mjdehghani - 12-20-2011 12:27 AM خوب این که بده . پیش بینی 4 ماه آینده غیر ممکنه . طلا در ماه شهریور تا 1900$ هم بالا رفت ولی الان رو 1600$ می چرخد . شما پیش بینی برای برج 1 سال 92 دارید؟ RE: سود يك شبه در صف خريد سكه - koroshparsi - 12-24-2011 04:39 PM (12-17-2011 08:11 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: به گزارش آتی نیوز به نقل از مهر، سیاستهای اخیر بانک مرکزی در بازار سکه، باعث ایجاد کسب سود و به اصطلاح مشاغل کاذب برای عده ای از سودجویان شده است، به طوریکه برخی از دلالان و فرصت طلبان که از وضعیت فعلی بازار سکه و ارز سوء استفاده می کنند، با یک شب زنده داری سود بالایی را نصیب خود می کنند. با درود من هم زمانی که این قضیه یعنی فروش سکه بانکی اعلام شد قصد داشتم یه جورایی سرمایه گذاری کنم ولی با یه حساب دودوتا چهارتا دیدم سودش خوبه اما مقطعیه که من هم به دنبال شرایط مقطعی نیستم ثانیا که علاقه زیادی دارم که کارآفرین باشم تا واسطه البته از تجارت هم خیلی خوشم میاد ولی تجارت به معنای واقعی نه واسطه گری که این دو مقوله با همدیگه خیلی فرق دارن البته با یکی از دوستان صحبت میکردیم حرف جالبی زد میگفت توی مملکت ما هرازگاهی از یه روشی میشه این سود یه شبه رو بدست آورد یه زمانی از طریق ثبت نام سیم کارتهای موبایل یه زمان از طریق ملک و حالا هم سکه واین دست مثالها که دیدم حرفش درسته ولی با تفکر من جور در نمیاد چون من میخام یه کاری بکنم که علاوه بر اینکه سالهای زیادی پایدار باشه برای جامعه و مردم هم سود داشته باشه. بدرود RE: سود يك شبه در صف خريد سكه - jahanagahi - 12-24-2011 06:45 PM (12-20-2011 12:27 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: خوب این که بده . پیش بینی 4 ماه آینده غیر ممکنه . طلا در ماه شهریور تا 1900$ هم بالا رفت ولی الان رو 1600$ می چرخد . شما پیش بینی برای برج 1 سال 92 دارید؟ ریسک این حرکتها بسیار بالا است و نمی توان پیش بینی کرد. عزیزان به این مسئله توجه فرمائید که هدف شما میلیاردر شدن است با دید منطقی و راه معقول (اگر دوباره برداشت بد نشود .) از هر راهی که درست است و سالم .ما انجمن خیرین نیستیم. اگر از راه درست میلیاردر شوید هر خدمتی هم می توانید انجام دهید: بیمارستان بسازید مدرسه بسازید زندانی آزاد کنید و ........ پس لطفا احساسی بر خورد نکنید. RE: سود يك شبه در صف خريد سكه - کامیار کاظمی - 12-24-2011 07:10 PM (12-24-2011 06:45 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(12-20-2011 12:27 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: خوب این که بده . پیش بینی 4 ماه آینده غیر ممکنه . طلا در ماه شهریور تا 1900$ هم بالا رفت ولی الان رو 1600$ می چرخد . شما پیش بینی برای برج 1 سال 92 دارید؟ واقعا ممنون جناب قربانیان.حرف دل ما را زدید. نگران بودم بگویم و دوستان برداشت غلط کنند. RE: سود يك شبه در صف خريد سكه - مهدی گل محمدی - 12-24-2011 07:23 PM من خیلی دوست دارم وقتی میلیاردر شدم.یک مدرسه کارآفرینی بزنم تا دانش آموزان را با این موضوع آشنا کنم. این مقوله واقعا نیاز قشر نوجوان کشور ماست.چون پس از طی مراحل مختلف درسی و پس پایان درس و گرفتن مدرک سر در گم به دنبال شغل های بخور و نمیر میروند در صورتیکه اگر همین افراد اموزش ببینند می توانند کارافرینی کنند و در رشته ی تحصیلی خود فوق العاده پیشرفت کنند و میلیاردر شوند. |