آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ (/showthread.php?tid=13170) صفحه ها: 1 2 |
RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - top-banner - 04-13-2015 02:01 AM (04-11-2015 03:43 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: ببینید قبلاً هم گقته بودم به دوستان. دوست عزیز برنامه نویسی آندروید انجام میدید ؟ RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 04-13-2015 02:28 AM بله.عزیزم چه کاری شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - نعیمی - 05-31-2015 08:42 AM من متخصص کامپیوترم در زمینه شبکه ولی در امدم فقط 600000 تومان است چکار کنم فوق لیسانس سخت افزارم با معدل بالا و دروه netw_ork` iهم رفتم چکار کنم درامدم بالا بره تو استخدامی مراکز دولتی همش نرم افزار می خواد یکی من و راهنمایی کنه دارم دیوونه میشم خواهشا راهنمایی کنید من متخصص کامپیوترم در زمینه شبکه ولی در امدم فقط 600000 تومان است چکار کنم فوق لیسانس سخت افزارم با معدل بالا و دروه netw_ork` iهم رفتم چکار کنم درامدم بالا بره تو استخدامی مراکز دولتی همش نرم افزار می خواد یکی من و راهنمایی کنه دارم دیوونه میشم RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 05-31-2015 10:14 AM نه دوست خوبم دیوونه چرا. تو این شرایط نباید خودتون رو ببازید. بهتر که نمیخوان. کائنات داره به تو میگه کار دولتی نمیخوای، کسی که شبکه بلده نباید بیاد اینجا و دردش رو بگه که. اگر لطف کنید جمعیت و شرایط عمومی شهر محل زندگیتون رو بگید بهتر میشه |