سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ (/showthread.php?tid=12927)

صفحه ها: 1 2 3

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - fekreabi - 03-05-2015 11:49 AM

(03-03-2015 07:29 AM)saeed74 نوشته شده توسط:  بنظرم یک سری محصولات و خدمات از حالت رایگان خارج شوند با اینکه پر طرفدا هستند، این برای کاربران زیاد جالب نباشد

درود بر شما دوست عزیز
در ایران باید کم کم باید جا بیفته که هر زحمتی نباید بدون پاداش باشه، البته داره کم کم این موضوع جا میفته، شما می توانید محصولات رایگان داشته باشید برای اینکه اعتماد کاربران رو جلب کنید و محصولات پولی هم ارائه بدهید، اگر قرار باشه همه چیز رایگان باشه که همه سایت ها باید کم کم تعطیل کنن، یک وب سایت خوب و پر بازدید هزینه های زیادی رو متحمل میشه، تولید یک آموزشی زمان زیاد و حوصله زیادی می خواد، و خیلی مشکلات زیادی که یک وب مستر باید با اونها روبرو بشه، پس بنابراین فرهنگ پرداخت هزینه برای زحمت دیگران در ایران باید ایجاد بشه. در حال حاضر اگر به دنبال یک محصول آموزشی تخصصی و مناسب باشید نمیتونید به صورت رایگان چیز مناسبی پیدا کنید، یقین داشته باشید چیزی که رایگان به دست آوردید به میزان رایگان بودنش ارزش خواهد داشت.
موفق و پیروز باشید

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - saeed74 - 03-05-2015 12:35 PM

بله حرفتون رو قبول دارم که این فرهنگ باید جا بیافته بین مردم ما
مردم عادت کردن به رایگان بودن وبنده به شخصه ضرر های زیادی در این زمینه کردم

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - fekreabi - 03-06-2015 01:58 PM

(03-05-2015 12:35 PM)saeed74 نوشته شده توسط:  بله حرفتون رو قبول دارم که این فرهنگ باید جا بیافته بین مردم ما
مردم عادت کردن به رایگان بودن وبنده به شخصه ضرر های زیادی در این زمینه کردم

پس از همین جا شروع کنید، بخش از اطلاعات رو رایگان ارائه بدهید و بخشی رو پولی، اینجوری شما کاربران رو از دست نخواهید داد، در پاسخ کاربران هم بگویید به دلیل بالا رفتن هزینه های نگه داری سایت و هزینه های تولید اطلاعات مجبور شدید بشخی از سایت رو پولی منید، بسیاری از وب سایت ها همین سیاست رو انجام داده اند.

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - saeed74 - 03-06-2015 02:49 PM

بله فکر خوبی هست
در ضمن ما حدود 400 عضو خبرنامه ایمیلی و 100 پیامکی عضو داریم درخصوص این بازاریابی چه نظری دارید و ظاهر سایت؟

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - fekreabi - 03-06-2015 06:26 PM

باید موضوع وب سایت رو بدنم، همچنین اگر امکانش وجود داره آدرس سایت رو برام بفرستید تا بشه نظر بهتری رو داد

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - saeed74 - 03-06-2015 07:29 PM

پیام شد

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - fateme.s - 08-28-2015 11:19 AM

سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم . سایت خوبی دارین ممنون از مدیر سایت برای راه اندازی سایت .
راستش من دنبال کسب در آمد از اینترنتم ولی چیز زیادی از اینترنت نمیدونم . من خودم ریاضی خوندم ولی نه علاقه ندارم نه خوب یاد گرفتم .
همه کارها رو نصفه رها میکردم چون بعد سه یا چهار ماه درآمد نداشت .
آخه سرمایه هم ندارم . در مورد وبلاگ هم یه سری از مطالبو خوندم ولی راستش چیز زیادی نفهمیدم .
درمورد نویسندگی وبلاگ ها هم میتونید بیشتر توضیح بدین ببینم من میتونم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - saadati - 08-28-2015 12:42 PM

الان بازار وب فارسی مثل بازارهای دیگر در رکورد هست و نسبت به چند سال پیش اوضاعش خوب نیست به نظر من اگر به زبان دیگری مسلط هستین به سایت های خارجی فکر کنید مثل انگلیسی یا عربی و ...
البته مشکل کسب درآمد از سایت خارجی زبان هم مشکلی است که باید حل بشه

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - toofan245 - 08-28-2015 01:57 PM

(08-28-2015 11:19 AM)fateme.s نوشته شده توسط:  سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم . سایت خوبی دارین ممنون از مدیر سایت برای راه اندازی سایت .
راستش من دنبال کسب در آمد از اینترنتم ولی چیز زیادی از اینترنت نمیدونم . من خودم ریاضی خوندم ولی نه علاقه ندارم نه خوب یاد گرفتم .
همه کارها رو نصفه رها میکردم چون بعد سه یا چهار ماه درآمد نداشت .
آخه سرمایه هم ندارم . در مورد وبلاگ هم یه سری از مطالبو خوندم ولی راستش چیز زیادی نفهمیدم .
درمورد نویسندگی وبلاگ ها هم میتونید بیشتر توضیح بدین ببینم من میتونم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

من نظر شخصی خودم رو در حرف شما بولد کردم! برای کسب درآمد باید و باید بیش از اینها صبر کرد مگه اینکه ایده ی جدیدی باشه

RE: َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ - reza.rs - 08-28-2015 02:09 PM

اگر همه کارها رو نصفه رها میکردی اصلا تو اینترنت دنبال درامد نباش. چون اینترنت پشتکار به مراتب بالاتر می خواد. خیلی ها تا نصف راه می رن و خسته میشن بی خیال میشن