سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فعالیت در زمینه دکوراسیون - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: فعالیت در زمینه دکوراسیون (/showthread.php?tid=12885)

صفحه ها: 1 2

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - zf1988 - 02-22-2015 12:46 PM

ممنون بابتش تحقیق میکنم.

توی ذهنم بود که یک سری گلدان دکوری با طرح های مختلف هم بسازم. گلدانهایی که برای گلهای مصنوعی باشه نه انهایی که آب توی اونها میریزن و ساخت جعبه ها و یا یک سری چیزهای این چنینی.
بازهم ممنون

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - مهدی گل محمدی - 02-22-2015 01:05 PM

خواهش میکنم
شما یک چیز رو خیلی جدی بگیرید.
اینکه شما چی تولید میکنید مهم نیست
اینکه بازار چی مطلبه خیلی مهمه...
من بارها سر این موضوع ضربه خوردم.یعنی محصولی رو تولید کردم ولی با استقبال روبرو نشد.چون من فکر میکردم از نظر من خوبه ولی از نظر بازار به خوبی جواب نگرفتم
البته شما سعی کن زیاد قیمتهای پرتی نزارین.به یه شکلی هم نباشه که قیمتاتون اونقدر پایین باشه که جنس زلیل بشه.اندازه معقول تقریبا 20 تا 30 درصد سود در نظر بگیرید
که برا خریدهای بالاتر درصدتون رو بیارید پایین
در ضمن برا تولید هم تعداد پایین رودر نظر بگیرید که اگر از محصول استقبال نشد.خدای نکرده خسارت نخورید.

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - zf1988 - 02-22-2015 02:14 PM

[ببخشید قیمت دستگاه ها ی برش لیزری را نمیدونید چقدر هست ؟

اگه بتونم یه دستگاه هم بخرم جای مانور کارم زیاد میشه . دیگه هرچیزی که ارادا کنم میتونم با ورقه های ام دی اف بسازم.و تنوع کار و زیبایی و جذابیت بیشتری هم داره .
حتی از ورقه های ام دی اف که با لیزر برش خورده باشه میتونم پارتیشن گلدون های تزیینی وسایل کوچیک . جاشمعی و خیلی چیزای دیگه هم بسازم.

یا وسایل برشهای ظریف که حالا قیمتشون مناسب باشه با دست بشه کار کرد روی ام دی اف.

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - zf1988 - 02-22-2015 02:17 PM

مثل اینها

[تصویر: ja_shami_laser_01]

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - مهدی گل محمدی - 02-22-2015 02:47 PM

دستگاه های برش لیزری تقریبا از 15 میلیون شروع میشه به بالا.
ولی شما میتونی به راحتی ببری بدی بیرون کار برش رو انجام بدن.چون دقیقه ای 500 تومن هستش.
در ضمن برش لیزر معمولا تا 3 یا نهایتا 8 میل رو برش میده.اگر بیخواین 16 میل رو برش بدین فکر نکنم بصرفه...

RE: فعالیت در زمینه دکوراسیون - مهدی صفایی - 02-23-2015 06:15 PM

سلام به همه شما میتونید واسه کابیت های ام دی اف گلدان درست کنید و بهش وصل کنید با پیچ یا داخا اینترنت سرچ کنید استفاده مجدد از ضایعات ام دی اف یا استفاده دوباره از ضایعات ام دی اف فقط داخل ترجمه گوگل بزنید از فارسی به انگلیسی تبدیل کنید متن رو چون داخل سایتهای خارجی ایده زیاده و میتونید الهام بگیرید از ایده هاش البته به دلیل اینکه احتملش هست بعضی از سایتها ف/ی/ل/ت/ر باشه هست و با ف/ی/ل/ت/ر شکن وارد بشید البته با لیزر هم شما میتونید میز و صندلی و حتی با پلکسی سینی درست کنید باذحرف آقای گل محمدی هم موافقم «خواهش میکنم
شما یک چیز رو خیلی جدی بگیرید.
اینکه شما چی تولید میکنید مهم نیست
اینکه بازار چی مطلبه خیلی مهمه...
من بارها سر این موضوع ضربه خوردم.یعنی محصولی رو تولید کردم ولی با استقبال روبرو نشد.چون من فکر میکردم از نظر من خوبه ولی از نظر بازار به خوبی جواب نگرفتم
البته شما سعی کن زیاد قیمتهای پرتی نزارین.به یه شکلی هم نباشه که قیمتاتون اونقدر پایین باشه که جنس زلیل بشه.اندازه معقول تقریبا 20 تا 30 درصد سود در نظر بگیرید
که برا خریدهای بالاتر درصدتون رو بیارید پایین
در ضمن برا تولید هم تعداد پایین رودر نظر بگیرید که اگر از محصول استقبال نشد.خدای نکرده خسارت نخورید.»»