گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر (/showthread.php?tid=1227) |
RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن - کامیار کاظمی - 11-29-2011 11:55 PM تصاویر گزارش اضافه شد. به پست اول مراجعه کنید. البته تصاویر بسیار زیادتر بود که به امید خدا در شماره بعد ماهنامه و فیلم گزارش استفاده خواهد شد. RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن - ناصر صادقی - 11-30-2011 12:04 AM کامیار جان از زحماتی که در تهیه این تاپیک کشیدی بسیار سپاسگذارم حداقل برای ما که در این جشن نبودیم تنوع داشت انشاءاله در جشن های بعدی بتونم حضور موثر داشته باشم خیلی خوشحال شدم از اینکه این انجمن روز به روز داره پر رنگ تر میشه البته با زحمات بی دریغ شما و دوستان RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن - کامیار کاظمی - 11-30-2011 12:06 AM ممنون ناصر جان! ان شاالله فیلم مراسم به همراه پشت صحنه نیز تهیه و در اختیار همه دوستان قرار خواهد گرفت. منتظر دیدار شما هستیم. موفق باشید RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن - shahram......32 - 11-30-2011 12:06 AM چه جمع صميمي و گرمي.... خدايي منكه دلم تنگ شد كاش هر ماه جلسه ي حضوري داشتيم انشالله تمامي بچه ها ميلياردر ميشن واسه اينكه صداقت و يكدلي بچه هاي انجمن فوق العاده زياده RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - مهدی گل محمدی - 11-30-2011 01:55 AM متاسفانه از من هیچ عکسی نیست چون عکاس من بودم. ولی همین که دوستان گلم رو تو عکسا میبینم خیلی دلم برای اون روز تنگ میشه. یادش بخیر چه روزی بود. RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - مهتاب - 11-30-2011 02:06 AM باید تشکر کنیم از مهدی عزیز که زحمت کشیدند و زحمت عکاسی از مراسم رو به عهده گرفتند سپاسگزاریم مهدی جان. RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - MARYAR - 11-30-2011 11:40 PM منم دلم براي گپ دوستانه با دوستاي ميلياردرم تنگ شده اميدوارم به زودي زود ببينمتون RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - shahram......32 - 11-30-2011 11:48 PM تورو خدا زودتر تاريخ جلسه ي حضوري بعدي رو مشخص كنيد تا دوباره دوستاي عزيزمونو ببينيم منكه لحظه شماري ميكنم RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن - pulaki - 12-01-2011 12:58 AM (11-29-2011 10:53 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: من که در انتهای صحبتهای آقای سلجوقی رسیدم . اما جلسه پر باری بود .منتظر آپلود عکسها و سخنان آقای سلجوقی هستم .اتفاقاً می خواهم نظر ایشان را در مورد ایجاد پایگاه عرضه کود بیولوژیک در تمام شهرستانها جویا شوم .کمی سرم شلوغ است انشالله در آیندهای بسیار نزدیک.گل گفتي آقاي دهقاني همه ناگفته هاي مرا فقط در چندجمله خلاصه كرديدمن هم مثل شما معتقدم "مي توانيم به هم نزديكتر شويم مانند خواهر و برادر شويم آنگاه باهم ميلياردر شويم." RE: گزارش همایش یکسالگی انجمن + تصاویر - jahanagahi - 12-02-2011 12:43 AM هر زمان جلسه حضوری باشد من در خدمتم. |