ایده ساخت دستگاه.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده ساخت دستگاه.... (/showthread.php?tid=12081) صفحه ها: 1 2 |
RE: ایده ساخت دستگاه.... - مسعود کوچولو - 09-18-2014 08:03 PM دوستان هیچ اهمیتی نداره که اسم لعنتیش چیه؟؟؟ ایده\اختراع\نیاز\تکرار\یا هرچی... بحث سر نیازیه که مطرح شده... ما که سر کلاس دانشگاه ننشستیم که همه ی کلمات رو درست بگیم...من واقعا تعجب میکنم از بعضی رفتارها... دوستان این یه مسله ی اساسیه و اینجور که بوش میاد کسی قرار نیست براش یه فکر اساسی کنه... پس حتما میشه یه حرکت ارزشمند زد... در ضمن شما در نظر بگیرید اگه بشه و فقط بخوایم به تاکسی ها اونم با شرایط خاص و قسطی بفروشیم چه غوغایی میشه؟؟؟ دوستان لطفا بیاید درست و اصولی فکر کنیم و اگر نه جایی تو عالم کارآفرینی نداریم...با خودمون صادق باشیم... RE: ایده ساخت دستگاه.... - hajimorad - 11-03-2014 08:53 AM باسلام خدمت دوستان. من سیستمی روخودرونصب میکنم که زمان کولرگیری برخودرو فسارواردنمیشه مصرف سوخت زمان کولرگیری به حالت عادی برمیگرده آمپرآب هم به حالت عادی برمیگرده.دوسال هستش دارم نصب میکنم جواب داده سیستم دارای تایید ه استانداردمی باشد.بعدازنصب مشکل کاملا برطرف میشه وپس ازرضابت مشتری خودروتحویل میشه . ............................................................................................................................... [تعیین زمان پایان کار]باعث متمرکزشدن ذهن می شود. RE: ایده ساخت دستگاه.... - bibak@zah - 11-03-2014 11:53 AM خودرو سازای ایرانی اصلا حرف گوش کن نیستن فقط به فکر اینن که پول بیشتری گیرشون بیاد مثلا یکی از دوستان که طراح ماشین بود واسه شرکن فراریم حتی طراحی کرده بود امد ماشین دنا ایران خودرو طراحی کرد اگه طراحیش ببینی عاشق اش میشی ولی به خاطر هزینه ای بالایی که طرح برای خودرو ساز برمیداره همه چیزش تقریبا تغییر دادن وطرح دوستمون خراب کردن به کل تغییر دادنش اصلا خودرو ساز ایرانی فقط بلد چراغ ماشین عوض کن بعد بگه es se sx sl نمیدونم 151 132 131 141خوب نشان چیه؟؟؟ اگه دولت ازشون حمایت نمیکرد الان به اندازه ای پیشرفت میکردن خیلی خوب بودن ولی دولت انحصار تولید خودرو داده دست دوتا کارخونه اصلی هرجور بخوان قیمت میدن هر طور بخوان بی کیفیت تر از قبل میکنن ساخت دست ایران چرا باید از ساخت دست چینی ها هم بی کیفت تر باشه؟؟پراید الان توی هیچ کشوری تولید نمیشه نسل اش منقرص شده هست واقعن...اگه مسئولا بزارن گمرک 0 بشه برای یه مدت محدود خیلی از این کار خونه های الکی الکی شکل گرفته شده منقرص میشن... |