چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم (/showthread.php?tid=11985) صفحه ها: 1 2 |
RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mohammad-alone - 09-03-2014 09:44 PM با درود به آغاز کننده از اینکه در این سن این مهارتها رو یاد گرفتید بهتون شادباش میگم ببین دوست خوبم یه گل رو در ذهنت بیار که یه مدت زیادی رو میگذرونه از ریشه بگیر تا ساقه و برگ ! چه سرما گرمایی رو میگذرونه تا توی یه فصل ویژه یه گل میده بیرون که به زودی هم پژمرده میشه پس هم اکنون در پی آگهی اندوزی در راهی باش که ذهنت در اون راه میتونه پیشرفت داشته باشه با عشق یادبگیر درخواستی هم داشتی بپرس دوستان آگاهی بالایی دارند RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - soshiant - 09-03-2014 10:33 PM من بهت میگم چگونه ! فقط برو تو کار اندروید و اپلیکیشن هیچکار دیگه ای هم نکن از همین الان که وقت خیلی هم تنگه موفق و موید باشید RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - rezaderaz - 09-04-2014 11:45 PM یک پیشنهاد براتون ارسال شد-لطفا بررسی کنید و با ایمیل زیر تماس بگیرید farazmarket@gmail.com RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mohammad-alone - 09-05-2014 08:33 PM دوست خوبم من تو کار آندروید هستم خیلی وقته هم هستم میشه یه ایده که تکراری نباشه بدید بینیم چطوری میشه پولدار شد !؟!؟!؟ مرسی RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - Nuruzzaad - 09-05-2014 09:15 PM سلام ماشاالله تخصص که دارید و در سئو و نویسندگی هم تبهر دارین، یک سایت تخصصی بزنید و با نویسندگی و سئو سایتتون رو بالا بیارید تا به درآمد بیشتر از این در ماه برسید موفق تر باشید RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - Skp - 09-06-2014 01:57 AM (09-05-2014 08:33 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: دوست خوبم من تو کار آندروید هستم خیلی وقته هم هستم تو کار اندروید هستی یعنی یه طرح و ایده بدم میتونی یه برنامه با تمام امکانات طراجی کنی و بالا بیاریمش در حد تیم ملی ؟ یا نه آماتوری در برنامه نویسی و طراحی RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - farhad b - 11-25-2014 03:17 PM (08-24-2014 04:32 PM)ali.abasi نوشته شده توسط:افرین علی اقای عباسی. حق با شماست. به نظر من هم این پسر تو این سن تو این جامعه که خیلی از نوجوونا و جووناش نمی دونن به جز ف/ی/س/ب/و/ک و چت و وایبر تو اینتر نت و با باکامپیوتر کارای دیگه هم میشه کرد این پسر یه نابغه است.(08-24-2014 08:34 AM)abdolhossein نوشته شده توسط: معذرت می خواهم دوست عزیز! RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - shirazi021 - 01-03-2015 03:39 AM سلام دوست گرامی اول بابت اینکه تو این سن این تخصص ها را داری بهت تبریک می گم و قول می دم اگر همین مسیر را ادامه بدی یکی از موفق ترین انسانهای هم نسلت خواهی بود شک نکن ________________ دوم از تجربه ای که خودم چند سال پیش داشتم برات می نویسم شاید به کارت اومد چند سال پیش (سالهای 83-84)من هم در شرایطی مشابه شما بودم . طراحی سایت و برنامه نویسی اکشن اسکریپت و ویژوال بیسیک و ... بلد بودم اما نمی تونستم درآمد مناسبی داشته باشم . پس شروع کردم یک وبلاگ راه انداختم و در اون آموزش فلش می دادم و در انتهای هر پست متذکر می شدم که در صورت نیاز تدریس خصوصی و حرفه ای هم انجام می دهم . کمتر از یک ماه بیش از 10 شاگرد خصوصی داشتم و حتی یک شرکت که با آموزش پرورش طرف قرارداد بود برای آموزش فلش به معلمین هم پیشنهاد همکاری داد و در چند منطقه ی آموزش و پرورش تهران برای معلمان تدریس می کردم . خلاصه اینکه کار به جایی رسید که حتی وقت نداشتم وبلاگم را به روز کنم و درآمد خوبی هم داشتم . _________________ حالا پیشنهادم به شما اینه که یک سایت یا وبلاگ راه اندازی کنید و درباره ی چیزهایی که می دانید مطلب بنویسید و در همان سایت هم تبلیغ خودتان را بکنید مطمئن باشید کمتر از یک ماه کلی شاگرد خواهید داشت . البته ننوشته بودید کجا ساکن هستید اما اگر در یک شهر بزرگ باشید مطمئنا می توانید به زودی درآمد خوبی از تدریس داشته باشید . امیدوارم به زودی خبر درآمدهای بالاتر از آنچه ذکر کردید را همینجا اعلام کنید تا همگی خوشحال شویم . خوش باشید RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - ghozom - 08-01-2016 10:27 PM (08-24-2014 07:27 AM)mr.seo نوشته شده توسط: در حال حاضر درآمد ملیونی برای من مهم نیست . 15 سالمه و رزومه و تخصصم در پایین هست برای من الان 500 هزار کافیهسلام دوست عزیز میتونین از مطالب این وبلاگ نیز استفاده کنید http://earnmoneyeasy.persianblog.ir/ |